ionut20 Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 Ce solutii de control de la distanta a unui pc recomandati? Ma refer la aplicatii legale ce presupun controlul in cunostinta de cauza a unui pc, si nu la aplicatii ce se instaleaza in secret si sunt de domeniul hakerilor :smt005 . Ma intereseaza o aplicatie cat mai buna pt remote desktop, ce sa consume putine resurse, sa fie usor de instalat pe ambele computere, sa pot face aproape orice pe respectivul computer, sa funtioneze stabil la distante mari si in alte retele :smt006 Remote desktop de windows am inteles ca e cam cu cantec intre retele diferite, si cand avem de-a face cu firewaluri ce nu pot fi dezactivate (servere/routere etc) O aplicatie interesanta am gasit la http://www.logmein.com , dar totusi as vrea si alte variante.... :smt006 Link spre comentariu
Cristiano Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 Ce solutii de control de la distanta a unui pc recomandati?Ma refer la aplicatii legale ce presupun controlul in cunostinta de cauza a unui pc, si nu la aplicatii ce se instaleaza in secret si sunt de domeniul hakerilor :smt005 . Ma intereseaza o aplicatie cat mai buna pt remote desktop, ce sa consume putine resurse, sa fie usor de instalat pe ambele computere, sa pot face aproape orice pe respectivul computer, sa funtioneze stabil la distante mari si in alte retele :smt006 Remote desktop de windows am inteles ca e cam cu cantec intre retele diferite, si cand avem de-a face cu firewaluri ce nu pot fi dezactivate (servere/routere etc)O aplicatie interesanta am gasit la http://www.logmein.com , dar totusi as vrea si alte variante.... :smt006Cel mai bun, dupa parerea mea e Radmin: http://www.famatech.comO alta alternativa eRealVNC: http://www.realvnc.com Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 16, 2007 Autor Partajează Postat Mai 16, 2007 merci de linkuri .. acum incerc radminul sa vad cum e ... de real vnc nu e prima data cand aud, dar uitasem de el. Link spre comentariu
fulmoon Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 Huey PC Remote Control http://www.gidsoftware.com/ L-am folosit in diverse variante si distante variabile (RO-FR, RO-ES, RO-GE). Inca il mai folosesc pentru administrarea unei retele de 27 de PC-uri. N-am chef sa ii scriu un review insa ti-l recomand. Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 poate ar fi util review-ul... dacă îl faci, promit să fie sticky...asta pentru că mai devreme sau mai târliu ajungem toţi să avem nevoie de un asemenea softuleţ... Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 16, 2007 Autor Partajează Postat Mai 16, 2007 Huey PC Remote Controlhttp://www.gidsoftware.com/L-am folosit in diverse variante si distante variabile (RO-FR, RO-ES, RO-GE).Inca il mai folosesc pentru administrarea unei retele de 27 de PC-uri.N-am chef sa ii scriu un review insa ti-l recomand.Merci de link ... il voi incerca maine la lucru sa vad cum e Link spre comentariu
fulmoon Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 Cu placere ionut20.MifTy, am observat ca in unele topic-uri imi bat "gura degeaba" cand vine vb de soft si utilitare.Toti au o fixatie pe anumite aplicatii, fara sa fi folosit alternative sau sa caute solutia ideala pentru nevoile proprii.In cazul meu, lucrez in mediul business si nu-mi permit sa fac alegeri gresite.Timpii morti, costa lei, sau RON, EUR, USD :smt003 Asadar, ma rezum la nume, link si un simplu sfat.Oricum, pe scurt, cu Huey, administrez o retea de cateva zeci de calculatoare.Motivele pentru care am ales softul asta sunt urmatoarele :1 - Compresie transfer2 - Conexiune securizata (criptare)3 - User/Password4 - Calitatea imaginii excelenta (la VNC apar distorsiuni si se pierd culori, chiar si la RealVNC Enterprise)5 - Posibilitate de accesare pe adresa unica (in caz de server cu IP dinamic)6 - Transfer de fisiere7 - Informatii ale serverului (Hardware, Software, Drives..etc.)8 - Clipboard Transfer9 - Foarte compact (comparativ cu PcAnywhere (Symantec) sau PlanetRemote)Ca metoda de atentionare a user-ului controlat, dispare wallpaper-ul cand cineva se conecteaza.Simplu si de efect.Dupa cum spuneam, am lucrat cu el pe PC-uri din Spania, Franta si Germania, fara probleme.Iti multumesc de propunerea de sticky dar nu e nevoie.Poate pe viitor vom face o medie a problemelor uzuale unde vor raspunde doar cei care stiu, nu cei care cred ca... vecinul de vis-a-vis si-a reparat problema intr-un fel sau altul.Succes. Link spre comentariu
ph3e4r Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 Poate stii ce faci dar abtinete de la aceste remarci. Daca e dupa tine forumu ar trebui sa contina maxim 5 useri, e un forum si fiecare e binevenit sa dea cu parerea, posturile care sunt pe langa subiect se sterg. Poate tiai racit gura pentru ca useri au gasit alt soft mai bun ca al tau, sunt atatea resurse pe internet incat fiecare nas isi are nasul. Link spre comentariu
fulmoon Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 ph3e4r esti gelos? :smt003 Faptul ca esti moderator ar trebui sa te faca impartial, nu sa sari la jugulara cand vezi pe cineva ca-si exprima opinia.Corect, 5 useri care STIU ce sa raspunda celorlalti un milion de useri care cauta solutii.Nu am stea in frunte si nici nu-mi caut nasul, dar fa un rezumat al posturilor mele, sa vezi de cate ori mi-am racit "gura" cu aberatii.Daca vrei sa ma pui la zid, mai incearca, dar pe subiect de topic, nu cand te plictisesti. Link spre comentariu
ph3e4r Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 De ce as fi gelos?De ce crezi ca esti tu ala care stie?Daca vroiam sa te pun la zid te puneam la zid e a doua oara cand iti fac observatie pe chestia asta. Lasa pe fiecare sa aiba o opinie nu doar tu ca esti cu stea in frunte.Si nu ti-ai racit gura degeaba , a ales omu sa folosesca alt soft decat cel pe care lai recomandat tu. Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 17, 2007 Autor Partajează Postat Mai 17, 2007 astazi la lucru am dat peste ceva interesant si la dispozitia tuturor .... Net meeting aplicatie de sine statatoare a windowsului acuma o butonez si e destul de cool pt remote. Pt file transfer inca nu am incercat sa vad cum merge. :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum