Vizitator vivaldus Postat Mai 16, 2007 Partajează Postat Mai 16, 2007 Stimati Membri Seniori si Contribuitori,va solicit ajutorul si sfatul in urmatoarea problema.Doresc sa inlocuiesc lampile CCFL ale unui monitor LCD (AG Neovo KB-19) cu LED-uri...Problema de care ma lovesc in prezent este ca nu pot face monitorul sa functioneze cand lampile originale sunt deconectate, deoarece circuitul detecteaza lipsa uneia sa tuturor lampilor si comanda inchiderea panoului LCD, presupun...Exista o cale simpla si accesibila de a pacali electronica monitorului sa functioneze cu lampile deconectate???Mentionez ca nu posed o experienta in electronica, insa cred ca pot intelege principii si operatii simple.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
blackthorium Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 offtopic: in cate locuri postezi? ca pana acum am gasit acelasi mesaj in 4 topicuri diferite. Chiar daca postezi in atatea locuri nu iti cresc sansele ca cineva sa te ajute. Link spre comentariu
mircea626 Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 ramine numai topicul asta ,restul merg la gunoi.pe viitor ai grija Link spre comentariu
Vizitator vivaldus Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Scuze pt indrazneala... ma simt lipsit de speranta. Am retinut avertimentul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum