Vizitator Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 (editat) Nu te grabi sa tragi concluzii pripite si sa farami programatorul, cind mi-o veni mie programatorul si o sa incep experimentele, sar putea sa-ti para rau cind ti-oi spune ca programatorul e bun si ca de fapt alta era cauza, incearca ce am spus aici #108 sa vezi daca NAND-urile cele noi sint bune, incearca si cu softul meu pe care l-am pus mai sus...... radutyu asa e , mai asteapta ca am mai rescris si eu azi iar 3 bucati , cu screenshoturi cu tot , voi reveni cand am timp sa le pun ca sunt in stres , voi scrie si binul de la Costica , caruia ii multumesc . Editat Iunie 14, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
radutyu Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 (editat) Primele impresii dupa ce am scris cu binu de la domnu Costica ,am reusit sa-i fac upgrade cu usb stick am pus selector auto ,d5500 dar panelu a ramas acelasi ca era 32xxxx memoria ce folosita pina acum noua dupa terminarea programarii 'critical data in 2 bad block'dupa ce fac programarea de canale intru in service si ii dau reset,astept Dupa reset mort ,il las asa daca revine am pus-o SSSSSSSSSSSSurpriza dupa ce sa bilbiit de citeva ori a aparut osd dau sa-l programez Editat Iunie 14, 2017 de radutyu Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 Primele impresii dupa ce am scris cu binu de la domnu Costica ,am reusit sa-i fac upgrade cu usb stick am pus selector auto ,d5500 dar panelu a ramas acelasi ca era 32xxxx memoria ce folosita pina acum noua dupa terminarea programarii 'critical data in 2 bad block'dupa ce fac programarea de canale intru in service si ii dau reset,astept Dupa reset mort ,il las asa daca revine am pus-o Daca cumva e de la"critical data 2 bad block". adica nand-urile sint naspa..... Link spre comentariu
radutyu Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 SSSSSSSSSurprize surprize dupa ce sa bilbit de citeva ori nici nu ma-m uitat de cite ori a luat-o a aparut OSD acu ii programez canalele Domn Costica sa-mi dati adresa ca va trimet o memorie free of charge Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 SSSSSSSSSurprize surprize dupa ce sa bilbit de citeva ori nici nu ma-m uitat de cite ori a luat-o a aparut OSD acu ii programez canalele Domn Costica sa-mi dati adresa ca va trimet o memorie free of charge Deci in concluzie nu era softul bun sa inteleg? Link spre comentariu
radutyu Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 La asta concluzie am ajuns si eu tv-ul functioneaza de o ora cu upgrade de usb ultimu soft gasit pe situ proprietar si apoi reset din service mode memoria declarata de rt cu doua bad blocuri dar de ce negru vedeam in fata ochilor nu am fost atent la setarile din service mode,am pus mai la ghici se pare ca in nand nu sunt puse setarile tv-ului sunt puse in eeprom asa imi face impresia Multumesc voua si sa nu uitati de adresa Link spre comentariu
orgasmo Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 ""This is the Question"" il fac cadou il pastrez sau il dau pe mana lui Bruce Lee Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 SSSSSSSSSurprize surprize dupa ce sa bilbit de citeva ori nici nu ma-m uitat de cite ori a luat-o a aparut OSD acu ii programez canalele Domn Costica sa-mi dati adresa ca va trimet o memorie free of charge Ti-am trimis MP Link spre comentariu
radutyu Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 (editat) Este de necrezut am scos tv -ul din priza sa-i pun capac sa-l trimet acasa dar nu vrea asa a inceput loop ,sunt negru de trei ori il trimet acasa cu memoria asa fara reset si inca una acuma declara ultimul soft numai accepta upgrade daca tot face asa cumpar o memorie si il bag la licitatie pe rt sa numai aud de chinezi ma duc sa iau o bere si sa ma inec in ea pina miine seara buna la toti Editat Iunie 14, 2017 de radutyu 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 Este de necrezut am scos tv -ul din priza sa-i pun capac sa-l trimet acasa dar nu vrea asa a inceput loop ,sunt negru de trei ori il trimet acasa cu memoria asa fara reset si inca una acuma declara ultimul soft numai accepta upgrade daca tot face asa cumpar o memorie si il bag la licitatie pe rt sa numai aud de chinezi ma duc sa iau o bere si sa ma inec in ea pina miine seara buna la toti Cumpara un NAND gata scris si te convingi, dar sint doua necunoscute: 1. de unde cumperi acest nand gata programat? 2. de unde stii ca memoria cumparata nu e scrisa tot cu RT809H? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 (editat) La fel si la mine cu 3 placi si 4 nanduri rescrise , soft update iar dupa factory reset ,bucla de restart si cu dumpul pus astazi de Costica . Ciudat ca Backup-ul binurilor citite cu Rt sunt ceva mai mici decat cele citite cu Tnm2.208.768 KB citite cu Rt2.238 .966 KB citite cu TnmClar ca binul nu e citit correct cu gunoiul de Rt .Imposibil , sa fie procesoare sau alte defecte pe 3 placi . Nandurile sunt cumparate din 2 surse 2 bucati de pe Ali , 2 de pe Ebay Cele de pe Ali nici macar nu au fost noi , scoase curatate , cu urme vizibile de solventi .chiar daca dupa foto ar fi trebuit sa fie noi si sigilate .Unul din ele e chiar bun fara bad-uri , dar cine mai intelege ce se petrece in celulelealea ce reactioneaza la rece . https://www.aliexpress.com/item/Si-Tai-SH-K9GAG08U0E-K9GAG08UOE-SCBO-K9GAG08U0E-SCB0/32797268466.html?spm=2114.13010608.0.0.eOfObQ Cele de pe Ebay erau noi dar la verificarea dupa rescriere , Rt –ul le dadea ca defecte . http://www.ebay.at/itm/172308153478?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Si ca treaba sa fie completa am mai comandat acu cateva zile si 4 procesoare Sems21 , sunt deplin convins ca le voi schimba degeaba , dar asta e , cercetarea si prostia cer investitii ,fi-ar Rt-uurile si nandurile de ras sa fie ! Editat Iunie 14, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 (editat) La fel si la mine cu 3 placi si 4 nanduri rescrise , soft update iar dupa factory reset ,bucla de restart si cu dumpul pus astazi de Costica . Ciudat ca Backup-ul binurilor citite cu Rt sunt ceva mai mici decat cele citite cu Tnm 2.208.768 KB citite cu Rt 2.238 .966 KB citite cu Tnm Clar ca binul nu e citit correct cu gunoiul de Rt . Imposibil , sa fie procesoare sau alte defecte pe 3 placi . Nu e citit corect, dar oare si la scriere sa faca figuri, ma gindesc ca colegul serban nu a intimpinat greutati deloc, dar a folosit TNM5000 si nandul meu a fost citit/scris cu TNM5000 si a tinut 3 saptamani, daca stiam de testul cu reset din service faceam testul de prima data.....Tu ai si programtor TNM5000 colegu' ? Stau si ma tot intreb, oare toti cei care au cumparat acest programator RT809H l-au luat doar pentru K9GAG08U0E, chiar nimeni nu a mai citit/scris si alte tipuri de NAND-uri sa ne spuna si noua daca face treaba buna sau chiar e un gunoi??? Editat Iunie 14, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 Nu am tnm5000 colegu , pentru ca altfel nu as fi fost nebun sa scriu n nanduri cu rt -ul , atat pentru a rezolva problemele mele ,cat si pentru a le analiza cu voi impreuna .Insa am salvat vre-o 2 binare cu Rt -ul din Samsung care au aceea valoare data mai sus si comparata cu valoarea binarelor postate online si aici prin citirea cu Tnm -ulam observat diferentele.Cred ca fac si eu parte din randul "plasuitilor RT809H " in ceea ce priveste citire scriere nand , pentru ca din punct de vedere "lucru vga Isp" scriere Kbc controler ,cat si adaptoarele aferente sunt multumit , insa la citire scriere nand pare sa aibe probleme grave .Am mai avut ceva probleme si la Sony . Link spre comentariu
orgasmo Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 Softul din K9GAG08U0E contine si aplicatiile Smart Hub, cand se face reset din meniul de service acestea sunt sterse, RT809H trebuie sa aiba la scriere critical data 0, si urmata procedura cu NAND_AUTO. Eventual inlocuita si memoria eeprom, 24C256. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 Nu cred ca se impiedica cineva in cazul de fata de 24c256 sau de Wt61x8, cel din urma se face usor prin isp vga cu rt-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum