Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32D5720

serban

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...

Multumesc colegu', totusi nu prea inteleg, in tabel scrie K9LAG08U0M ca este de 16gb iar eu am un SSD care este de 16gb(scrie si pe el) si are plantat pe el 8 NAND-uri K9LAG08U0A, la fel si K9GAG08U0E in tabel scrie ca e de 16gb iar eu am gasit acest NAND intrun stick usb de 2gb, NAND-urile astea ori sint de 2gb ori de 16gb???, mare dilema si cu NAND-urile astea......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

004: The currently selected:K9GAG08U0ESCB0@TSOP48, capacity: 17256Mbits, 2157Mbytes.

Asta inseamna ca K9GAG08U0E are capacitatea reala de 2gb nu de 16gb la fel si K9LAG08U0A....

Link spre comentariu

Asta inseamna ca K9GAG08U0E are capacitatea reala de 2gb nu de 16gb la fel si K9LAG08U0A....

Sa nu confundati 1bit cu 1 Byte. De regula 1 Byte=8 biti; asadar 2GB=16Gb cu specificatia ca GB="giga bytes" si Gb="giga bits". In unele specificatii nu se noteaza byte-ul cu B-mare dar se scrie faptul ca este vorba de bytes (2Gbytes=16Gbits).

Editat de naebv
Link spre comentariu

004: The currently selected:K9GAG08U0ESCB0@TSOP48, capacity: 17256Mbits, 2157Mbytes.

Acest nand are capacitate de 2GB si este clar ce spune programatorul

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am si eu nevoie de softul pt. memoria nand din tv .Samsung UE 40D5500, daca se mai poate pune inca o data pe forum......pt. colegul Costica LCD s-au Serban .....s-au altcineva care il detine...

Multumesc!

Link spre comentariu

Multumesc! acum trebuie sa caut un amic care are programator sa o scrie...

Eu tot asa am gasit pe cineva care mi-a rescris nand-ul originall, tv-ul a mers perfect exact 3 saptamani si acum face la fel, adica se restarteaza (in bucla), astept sa-mi soseasca programatorul rt809h si sa cumpar un nand nou(olx 70 lei)......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Eu tot asa am gasit pe cineva care mi-a rescris nand-ul originall, tv-ul a mers perfect exact 3 saptamani si acum face la fel, adica se restarteaza (in bucla), astept sa-mi soseasca programatorul rt809h si sa cumpar un nand nou(olx 70 lei)......

Exact daca nandul din tv are baduri atunci trebuie un nand nou , si vazut cit va tine si cel nou , ne tii la curent sa vedem daca renteaza aceste nanduri

Link spre comentariu

Cred ca trebuie sa schimbi si procesorul sems21 .
Se poate testa simplu, imediat dupa rescrierea in nand nou , se intra in service mode si se da factory reset .
Daca tv-ul intra din nou in Boot –Reloop e dus procesorul .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări