Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32D5720

serban

Postări Recomandate

Am fost pedepsit 3 zile pentru ca am avut curajul sa-l infrunt pe Marian!

Da si de acum nu mai scapam de postarile tale inutile , cine tea banat a facut bine si ii multumesc pentru asta , sa nu o iei drept ca atare , dar de alta data sa te inveti minte sa postezi doar ca sa iti ajuti colegi si doar atit daca tu nu vrei ajutorul nostru atunci nuti spune nimeni sa ajuti sau sa faci pe autotstuitorul pe aici , vezi ca suntem vreo citiva colegi care suntem legati unul de celalalt si ne ajutam unul pe celalalt asa ca unul ca tine nou venit nu avem incredere in tine pina nu ne spui ceva care noi nu am intilnit , acum sa no iei ca pe provocare ca credema ca stiu ce spun , eu spun asa spune ceva care sa ne prindem increderea in tine eu cel putin miam facut o gasca de prieteni care ne sustinem unul pentru celalalt , deci unul pentru toti si toti pentru uul si aceasta gasaca incepe asa

1 Harhas Florin

2 Costica LCD

3 Cata828

4 orgasmo

5 dan cod

6 dani502017

7 ionel1959

8 SASSU

9 ROBERT

10 dan-a2

11 catalin004

12 miticamy

13 iuliantv

Si lista continua ETC. ca pina dimineata tot stau sai enumar , sa ma scuze colegi pentru cei pe care nu iam enumerat ca nu prea este timp dar ma sustin , si ne sustinem :aplauze

Acum dati LIKE pentru cine ma sustine si ce am spus mai sus :dsgfds

Si datoitor acestor colegi mentionati mai sus si care mau sustinut mai postez si eu pe acest forum , nu ca sa ma ajute cineva ci doar sa ajut pe cei ce au nevoie , si pentru cei ce mau ajutat eu le spun doar atit :multumesc

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Am si ferma stai linistit.

Pai si pune un link cum am pus si eu si mai stam de vorba , pina nu pui atunci esti 0 pe acest forum cu tot cu ajutorul tau , sper sa nu te superi pe mine dar sa te abtii si sa ajuti pe nevoiasi asa cum se cuvine si nu cu aberatii cum ai facut pina acum , eu daca pot sa ajut pe cineva ajut cu cea mai mare placere , dar daca nu stiu ca nam prins defectul respectiv ma abtin sau daca am schema il ajut cu ce pot adica cam ce ias face in locul lui , macar cu o parere , nu ca tine numai cu abureli de 2 lei , eu stiu ce spun , asa ca ia sfatul meu in considerare si totul va fi ok altfel va fi de rau

Am si ferma stai linistit.

Ferma de ce de vaci :rade: SAU DE CE :96 :aut:

PS vezi ca eu miam trecut numele meu real si toate cele , pe cind cei ca tine se ascund , Dar De Ce , pentru caaaaaaaa nu sunt meseriasi si nu vrea sa fie recunoscatori , nu dau nume pentru ca se supara multi de pe acest forum , eu in comuna mea sunt recunoscut si nu ma ascund de nimeni ca alti de pe forum , multi se ascund sa nu fie recunoscuti de cei din jur adica de clienti , uite ca eu nu ma ascund si ma poate recunoaste toti clienti mei si nu ma ascund ca altii :wretre

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Am fost pedepsit 3 zile pentru ca am avut curajul sa-l infrunt pe Marian!

Warning Details

Warning issued by validae for Scandal in Depanari radio-tv.

Given 3 points - expire on May 21 2017 08:02 PM.

Ability to create content removed for 3 days.

Nu mai căuta scandal, e ultimul avertisment.

http://www.elforum.info/topic/123714-depanari-radio-tv/

Stimabile domn "CETATEAN" daca ai fost banat de validae, un singur lucru pot sa spun cu certitudine, validae trece multe lucruri cu vederea pe acest forum, dar unele treburi nu pot fi trecute cu vederea, ca de aceea sint moderatori pe forum, dar sa te infrunti cu Marian moderatoru', e o prostie totala, la ce pregatire are el si ce pregatire ai tu, e mare diferenta........, eu zic sa-ti revizuiesti comportamentul pe forum si sa postezi un raspuns adecvat subiectului din topic, astfel vei deveni un bun coleg de forum, daca te gindesti sa faci postari multe si inutile, e greseala mare din partea ta, daca stii raspunsul la subiect, raspunde!, daca nu abtinete.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

ei schimba placa nu se complica cu scriere soft.

Si atunci ne mai miram ca exista tot mai putine asemenea service-uri.Dar dupa cum spuneati unii de aici,este mai bine sa lucrezi pe cont propriu cand vine vorba despre asa ceva de cat sa te angajezi la un service.Asta constituie un avantaj si pentru clienti,deoarece la multe dintre service-uri se repara doar anumite tipuri de aparate pe cand un meserias care are afacerea lui proprie repara tot ce stie daca are cu ce.Eu la inceputul acestui an am avut un receiver cu un defect mai complex si nu m-am descurcat sa-l repar nefiind meserias in domeniu asa ca am apelat la un asemenea meserias care este PFA si mi la reparat in ziua cand i l-am dus.

Link spre comentariu

Cite o data este bine sa te angajezi la un service , dar sa ai si acasa un mic atelier sa-ti faci meseria asa cum trebuie si clienti stiu ce au de facut

Link spre comentariu

Daca esti electronist profesionist cred ca este mai bine sa te ocupi cu altceva la servici dar evident ca tot in domeniul electronicii sau ceva conex,caci sa faci acelasi lucru si la servici si acasa... :91

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Daca esti electronist profesionist cred ca este mai bine sa te ocupi cu altceva la servici dar evident ca tot in domeniul electronicii sau ceva conex,caci sa faci acelasi lucru si la servici si acasa... :91

Daca esti electronist poti face si la service si acasa acelasi lucru asta doar daca esti electronist si iti place meseria asta , altfel nu

Link spre comentariu

Eu n-am zis ca nu poti dar parca este mai interesant si mai firesc sa faci 2 lucruri diferite in acelasi domeniu.Daca in timpul liber faci reparatii poti ca la servici sa te ocupi cu programarea,proiectarea,cercetarea dar evident ca toate astea sunt pentru cei cu facultate in domeniul electronicii.Dar vorba ta,trebuie sa-ti placa meseria pe care o practici caci daca este corvoada... :95 Crede-ma ca mie chiar imi place electronica dar deocamdata n-am avut sansa sa invat asa ceva decat ca si autodidact ceaa ce nu-i prea simplu.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ce bine era dacă se găsea și in Romania NAND-uri preprogramate pentru diverse modele de televizoare Samsung ...

Mda...si eu care credeam ca sunt unii pe aici care au salvat toate bin_urile...si app mai exista niste tabele cu echivalente LCD_uri , asta in afara de site_ul oficial Samsung unde se gaseste toata documentatia functie de model si serial nummer. Interesant e ca sunt multe MB si LCD echivalente si unii cauta un anumit model dar nu stiu ca merge si altceva acolo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări