Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32D5720

serban

Postări Recomandate

Salut,

Am gasit la un coleg(Buzau), sa rescriu NAND-ul K9GAG08U0E, are programator Elnec Beeprog2, dar nu are adaptor pentru acest NAND, am vazut ca un adaptor original e foarte scump, intrebarea mea e, exista vreun adaptor compatibil care sa fie mai ieftin si sa mearga la acest programator. Multumesc

Link spre comentariu

Multumesc!dar de ce nu apare asa in programul NAND programmer de la TNM asa cum apare la colegul Orgasmo,adica cand apasa DUMP

sa deschida fisierul?mai trebuie instalat ceva ?va multumesc!

Buna ziua!Pana la urma am reusit sa-l fac sa deschida editorul de la TNM care nu este activ pana nu se face o incercare de "Read chip and corect file."

Apoi eu nu inteleg exact ce face aceasta functie si cum anume trebuie lucrat cu el.

Il rog pe colegul Orgasmo sa ne explice cate ceva despre asta.In special cand am dat pe functia respectiva mi-a cerut un dump.

Sa inteleg ca face comparatie intre un dump bun citit inainte sau de cerea acest bin?

Va multumesc!

Link spre comentariu

deci sa inteleg ca Beeprog2 nu are compatibilitate cu alte adaptoare?

Are pentru capsule PLCC, SOIC, SOP, MSOP, SSOP, TSSOP, BGA.

Apoi eu nu inteleg exact ce face aceasta functie si cum anume trebuie lucrat cu el.

Functia Help va ofera raspunsurile cautate.

25ti3c5.jpg

Link spre comentariu

Sa inteleg ca prima data il citesc cu READ si salvez apoi dau READ chip and corect file si imi va cere acel dump salvat si imi va corecta????Apoi scriu in nand nou sau cel vechi ,bineinteles sterg inainte nandul.

Editat de attilaa0
Link spre comentariu

Memoria nandu nu se strica niciodata.

Studiati Planar NAND Flash si Vertical NAND Flash sau va invit aici:

Samsung Electronics Co., Ltd. 416, Maetan 3-dong, Yeongtong-gu, Suwon-si, Gyeonggi-do 443-772, Korea

Editat de orgasmo
Link spre comentariu

Memoria nandu nu se strica niciodata.

Studiati Planar NAND Flash si Vertical NAND Flash sau va invit aici:

Samsung Electronics Co., Ltd. 416, Maetan 3-dong, Yeongtong-gu, Suwon-si, Gyeonggi-do 443-772, Korea

Editat de orgasmo
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări