Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32D5720

serban

Postări Recomandate

Am rescris si KFG1GN6W2D (one Nand)  insa fara nici un rezultat.Acuma intrebarea este a mai intalnit cineva acest defect cand apare logo ,dupa care imagine blank adica doar backlight ,fara AV fara Program etc si apoi iarasi restart.24c256 reprogramat,nandu K9GAG08U)E schimbat .Ce poate fi ?Astept pareri mai ales de la expertii la seria D.

Editat de attilaa0
Link spre comentariu
14 hours ago, attilaa0 said:

Am rescris si KFG1GN6W2D (one Nand)  insa fara nici un rezultat.Acuma intrebarea este a mai intalnit cineva acest defect cand apare logo ,dupa care imagine blank adica doar backlight ,fara AV fara Program etc si apoi iarasi restart.24c256 reprogramat,nandu K9GAG08U)E schimbat .Ce poate fi ?Astept pareri mai ales de la expertii la seria D.

Daca nu-i dai de cap, am placa functionala si testata de vanzare.

Link spre comentariu

Salutare tuturor.stiti cumva cum se scoate din hotel mode un tv samsung  model UE32D5500.Am intrat in SM si la obtiunea hotel option imi arata hospitality mode standalone sau interactive.nu imi apare de unde as putea selecta hotel mode on-off.multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Pe aceia am vandut-o, dar am alta tot noua fara interventii de sevice, am avut displayul LTJ400HM03-J defect si nu am reusit sa-l repar, tv-ul este Samsung UE40D5720 si placa BN41-01660B (A), placa se potriveste exact la 46d5500 fara absolut nici-o modificare, daca vreti sa cumparati, discutam pe privat, va trimit poze, va trimit si un video ca am alt tv pe care o pot testa....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări