Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32D5720

serban

Postări Recomandate

am reusit sa scriu nand-ul dar tv. face la fel ..se restarteaza ,cred ca am procesorul defect...

banuiesc ca dumpul pus de d-nul Costica a fost testat..?

Cu ce programator a fost scris nandul?, nandul a fost nou?, ai dat reset in service?

Link spre comentariu

Am scris aseara ca ciudat dupa ce a facut loop am rescriso din nou cu softul lui d-nul Costica si am vrut sa fac din nou update de soft dar tvul declara ultimul soft asa ca nu a mai vrut upgrade asa ca avind memoria 24c256 salvata inainte de a incepe ostilitati am rescriso si pe aia la fel declara tvul ultimul upgrade asa ca am rescris si memoria micom tot asa declara ultimul upgrade unde pui mei mai tine informatiii?

Editat de radutyu
Link spre comentariu

IC1301

Dezlipiti IC1302, fara ea tv-ul se comporta la fel(afiseaza sigla...) ?

Scrieti IC1302 (K9GAG08U0E) cu programatorul RT809H folosind versiunea de soft ce o aveti la indemana, si faceti update firmware prin conexiunea la internet inclusiv la aplicatiile Smart Hub.

Dupa aceea testati reactia dupa un reset in meniul de service sau hard reset(deconectat/reconectat de la reteua de ~230V).

Link spre comentariu

Deja trei zile petrecute cu el e mult, astazi va fiiiiiiiiii pauza la d5500 sunt inghesuit de alte comenzii am alta idee trimeteti un nand scris cu tnm-ul si acopar costurile ca sa ma conving ca am cistigat sau pierdut deja am intins antenele pina in Iran

Link spre comentariu

Eu am scris nand la colegu Costica LCD ,mi-a trimis 2 ,cu primul mergea tv-ul si cu al doilea nu.Am salvat binurile si apoi le-am programat invers,adica dumpul scos din cel bun am rescris in cel cu memoria defecta si dumpul din cea defecta in primul care era bun.

La proba Costica mi-a confirmat ca acu mergea flashul cu continut defect initial.

Deci asta confirma faptul ca TNM5000 si-a facut treaba.Ca dupa 3 saptamani a reluat defectul ,este alta poveste.

Acel dump pus de Costica este de fapt citit de mine din flashul lui functional.

2.208.768 KB citite cu Rt
2.238 .966 KB citite cu Tnm

aceasta diferenta am constatat si eu la citirea cu RT809H si TNM5000.

Eu detin ambele programatoare.

Colegul Orgasmo mi-a spus ca de fapt diferenta este ca folosesc alti algoritm cele 2 programatoare.

Editat de attilaa0
Link spre comentariu

Colegul Orgasmo mi-a spus ca de fapt diferenta este ca folosesc alti algoritm cele 2 programatoare.

Daca folosesc alti algoritmi la citire/scriere, inseamna ca daca vrem sa scriem un NAND cu RT809H ne trebuie un soft bun care a fost citit(salvat) tot cu RT809H......e doar o parere.....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

N-ar trebui să fie așa , pentru că ar rezulta fișiere diferite , deși ''sursa'' este același fișier .

Programatorul , indiferent de model , trebuie să fie un dispozitiv citire/scriere ''OBIECTIV'' .

Să citească memoria incepând cu cea mai ''mică'' adresă și terminând cu cea mai ''mare'' .Iar scrierea să o facă fix la fel cum a făcut și citirea ( raportat la adresarea locatiilor de memorie )

Link spre comentariu

Aceste configuratii sint pentru RT sau TNM?

Wellon era un exemplu, cele doua functii este explicatia pentru diferentele de capacitate, selectia se poate face manual sau automat cu algoritm ce face si corectia la citire/scriere.

Link spre comentariu

Rt nu are asa ceva si de aceea cred ca scrie dea dreptul in sectoare defecte .
Probabil ca vom putea rezolva problema cu Rt doar cu nanduri fara baduri si data salvata
tot cu rt din apart functionabil.
Poate ca vor modifica chinezii in viitor ceva la softul Rt-ului asta doar daca le permite interfata hard .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

4 Initial Invalid Block(s) sau 4 critical data ? TNM5000 nu stie sa faca aceasta diferenta, le considera pe toate bad blocks, RT809H precizeaza la final numarul de critical data, pentru succes 100% numarul trebuie sa fie 0.

https://www.youtube.com/watch?v=uY0TlYh9SZ4

Ar fi bine daca un coleg ar putea scoate un binar dintr-o placa functionala cu Rt-ul .

Va rog .

Softul citit de attilaa0 , scris acum cu TNM5000 in K9GAG08U0E si citit cu RT809H: http://fastupload.rol.ro/946c875dc9911bef8b9cd930d79b5f0b.html

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări