Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mosfeti

Postări Recomandate

Salutare la toata lumea,am un amplificator auto,cu finalii arsi,FQA34N20,pe care nu reusesc sa ii gasesc,am probat cu FQA65N20 si FQA32N20C, se incing foarte tare si nu functioneaza,cu irf250 functioneaza, numai ca se incinge foarte tare bobina dupa alimentare,poate cineva sa ma lamureasca de ce nu sunt compatibili,sau vreo idee,multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobomarc

5

• Marian

2

• mircea888

1

• Radiotelegrafist

1

Simplu,pentru ca difera caracteristicile intre cei originali si cei montati de dstra.

Care sunt diferentele care ar putea duce la un esec intre FQA34N20 si FQA32N20C?

Intreb pentru ca am impresia ca ai raspuns fara sa te uiti atent in pdf...

Link spre comentariu

Eu nu cred ca problema acum este doar de la tranzistorii MOSFET, sigur mai ai vreo problema pe acolo, defectarea initiala a tranzistorilor fiind cauzata de ceva...

De fapt nu functioneaza cu niciun fel de tranzistor, banuiesc ca ai ceva oscilatii, altfel nu s-ar incinge asa. Util ar fi un osciloscop ca sa vezi ce sa intampla pe acolo.

Celalalt canal merge ok? Incearca sa schimbi finalii de pe un canal pe altul daca vrei sa fii sigur.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări