bobomarc Postat Aprilie 14, 2017 Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Salutare la toata lumea,am un amplificator auto,cu finalii arsi,FQA34N20,pe care nu reusesc sa ii gasesc,am probat cu FQA65N20 si FQA32N20C, se incing foarte tare si nu functioneaza,cu irf250 functioneaza, numai ca se incinge foarte tare bobina dupa alimentare,poate cineva sa ma lamureasca de ce nu sunt compatibili,sau vreo idee,multumesc Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Aprilie 15, 2017 Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Simplu,pentru ca difera caracteristicile intre cei originali si cei montati de dstra. Link spre comentariu
bobomarc Postat Aprilie 17, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2017 Mulțumesc pentru răspuns, i-am cumpărat de pe maica domnului, ca sunt "compatibili",o alta idee ar fi binevenita având i vedere ca nu reușesc să îi găsesc Link spre comentariu
bobomarc Postat Aprilie 17, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2017 Mulțumesc pentru răspuns, i-am cumpărat de pe maica domnului, ca sunt "compatibili",o alta idee ar fi binevenita având i vedere ca nu reușesc să îi găsesc Link spre comentariu
bobomarc Postat Aprilie 17, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2017 Mulțumesc pentru răspuns,unde pot găsii originalii?Sau ce va perfect compatibil Link spre comentariu
bobomarc Postat Aprilie 18, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Multumesc pentru raspuns,stii cumva unde pot gasi origanalii?Sau sigur sigur compatibil?multumesc Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Simplu,pentru ca difera caracteristicile intre cei originali si cei montati de dstra. Care sunt diferentele care ar putea duce la un esec intre FQA34N20 si FQA32N20C? Intreb pentru ca am impresia ca ai raspuns fara sa te uiti atent in pdf... Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Eu nu cred ca problema acum este doar de la tranzistorii MOSFET, sigur mai ai vreo problema pe acolo, defectarea initiala a tranzistorilor fiind cauzata de ceva... De fapt nu functioneaza cu niciun fel de tranzistor, banuiesc ca ai ceva oscilatii, altfel nu s-ar incinge asa. Util ar fi un osciloscop ca sa vezi ce sa intampla pe acolo. Celalalt canal merge ok? Incearca sa schimbi finalii de pe un canal pe altul daca vrei sa fii sigur. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Eu nu cred ca problema acum este doar de la tranzistorii MOSFET, sigur mai ai vreo problema pe acolo.. Cam acelasi lucru am incercat sa-i explic si eu, dar nu m-a crezut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum