Vizitator titanics Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Buna seara, sunt nou pe forum si imi cer scuze daca postez gresit, sau daca omit ceva informatii care ar putea fi importante. Recent am primit primit un amplificator mai vechi, care are o structura foarte buna, doar ca mai lipsesc cateva componente si as avea nevoie de o schema, am incercat sa caut pe internet, dar nu am reusit sa gasesc, asa ca am ales sa cer putin ajutor, poate reuseste cine sa gaseasca. Amplificatorul are urmatoarele specificatii : - Marca : Jeil - Model : JMA 900 - Putere: 460W ( fiind stereo, banuiesc ca are 2x460W) - Seria placii : JMA-900-A2 Sa inteleaga toata lumea, seria placii care ma intereseaza este JMA-900-A2, o sa adaug si cateva poze sa se vada clar datele, pentru a putea fi siguri de aceste informatii sunt corecte. Nu am reusit sa pun pozele aici, folosind platforma de la site (pozele fiin prea mari), asa ca am sa le pun pe site-ul, respectiv WeTransfer, linkul este urmatorul : https://we.tl/pCmcJ29fkl Pozele sunt sterse dupa 7 zile, in caz ca nu gaseste nimeni o sa pun din nou. Multumesc anticipat pentru ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum