Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invertor

Nita20

Postări Recomandate

Va salut cu respect, in perioada urmatoare as vrea sa achizitionez un invertor de sudura. Eu am un aparat de sudura, facut care cantareste aproximativ 70 kg...Problema e ca sudeaza doar cu electrod de 3.2.

Sudez destul de rar si nu stiu daca merita investitia. Electrodul de 3.2 nu-i intotdeauna cel mai potrivit pentru ce fac eu si uneori am mare nevoie sa sudez si cu 2.5...

Bugetul ar fi de maxim 1000 de lei si nu exclud nici varianta sh. Momentan am gasit ceva sh dar nu ma pricep daca e in regula sau nu.

Il iau la pretul de 350 de lei, fara cabluri. Daca iau cabluri noi cu clesti si mufele care intra in aparat, ajunge undeva la 600 de lei...

Ce parere aveti? Sa il iau sau sa iau o unul chinezesc nou? Sau sa raman cu ce am?

https://postimg.org/gallery/138gonemq/a700f3a4/

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nita20

3

• SASSU

1

• validae

1

• Ion_Bumbu

1

Se poate modifica cel existent să poată suda cu electrod de 2,5. Foarte probabil nu au fost dimensionate bine înfășurările și tensiunea secundară e prea mare. Ar fi suficient probabil să se scoată ceva spire din secundar ca să se remedieze situația, ori chiar să se prevadă o priză pe secundar, fără scoatere de spire.

Link spre comentariu
Vizitator Catalin Craciun

Eu mi-am cumparat Jasic ARC 200 PRO si sunt foarte multumit de raport calitate/pret. Decat second la 600 lei, prefer nou cu garantie 3 ani la 800lei.

Mentionez ca sudez cand si cand, si nici nu am cunostinte de electronica (ce piese contine aparatul si cat de usoara ar fi o eventuala interventie) dar eu am fost si sunt foarte multumit de aparat.

Link spre comentariu

Va spun eu ca am reparat nu sunt prea stralucite.

Pai, dezvoltati ideea!

Am luat invertorul respectiv si dupa cateva teste, sunt foarte multumit de el.

Va faceti prea multe probleme...dupa cum am vorbit si pe alt site!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări