Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sigurante 260V pentru sistem 12v

Vizitator Fara Nume

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dxxx

6

• sesebe

2

• Mircea

2

• Florian Ciobanu

2

Top autori în acest subiect

Insa exista si aparate facute cu simt de raspundere care nu risipesc energia.... in plus IR era inclusa la "iluminare" (este adevarat ca este impropriu...IR nefiind vizibil) unde nu este nevoie de stabilizare.

Dar in orice caz nu ii trebuie boost daca echipamentul merge la 12V, si nu 10A.

Link spre comentariu
Vizitator Fara Nume

Multumesc de raspusuri. Pana la urma mi-am luat inima in dinti si am pus sistemul in fuctiune, de test, cam 12 ore.

Am observat ca aparatura functioneaza ok, momentan, intr-o plaja de tensiune de 11V - 13.8V, insa trebuie sa-mi fac un upgrade la panouri fotovoltaice si la acumulatori ca sa pot tine non-stop sistemul de supraveghere.

In plus Boost inseamna un dispozitiv de conversie DC/DC care da la iesire tensiune STRICT mai mare ca la intrare (si tu ai zis step-up).

Tie iti trebuie un convertor buck-boost care sa poata da la iesire si mai mult si mai putin ca la intrare. Chiar zilele trecute am vandut asa ceva la imensa suma de 12 lei...

Imi poti spune, te rog, de unde as putea sa cumpar un convertor buck-boost?

Exista gen modul, sa il pun in serie cu circuitul meu? Oare gasesc un electronist care sa-mi faca unul la un pret rezonabil?

Link spre comentariu

Este barbar sa spui "in serie". Se conecteaza o intrare si o iesire, amble plus/minus, insa minusul este comun.

Exista variante gata facute, depinde doar ce curent doresti, mai mult putem discuta pe PM.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări