Усилитель Postat Februarie 10, 2021 Partajează Postat Februarie 10, 2021 14 minutes ago, Vlad 797 said: Daca este in parametri este obligatoriu sa sune exact ca originalul. Parerea mea este ca nu e problema daca suna mai bine...... Link spre comentariu
Vlad 797 Postat Februarie 10, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2021 Atunci, care-i problema? Link spre comentariu
KolozsiFerencz Postat Iunie 4, 2021 Partajează Postat Iunie 4, 2021 Detin o pereche de astfel de boxe Meloman hi fi 80 VA si 4 ohmi, Anul trecut am investit niste banuti in reconditionare ,Difuzoarele sunt cele originale insa filtrele le am reconstruit in totalitate cu bobime cu sarma mai groasa ,condensatori speciali audio nepolarizati si rezistori audio de 10w.Bobinele au fost masurate pe o punte LCR de precizie conform schemei originale .Toata distractia m a costat vreo 1000 de roni dar nu imi pare deloc rau , .rezultatele vorbesc de la sine ,Nu as vinde boxele ptr nimic in lume. Mentionez ca boxele sunt folosite cu o statie QUAD 405 varianta modernizata de 2x 80w . Link spre comentariu
Adistul Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 (editat) salut, detin si eu 2 boxe Meloman cumparate prin 93-95 dintr-o "Consignatia" de pe str. Kovaci. Incerc sa renovez exteriorul prin slefuire atenta si lipirea unui placaj subtire de 2mm din mesteacan, care se gaseste la Holver. Probabil vor fi revopsite negru mat. Difuzoarele sunt intacte si originale, inclusiv inaltele. As vrea sa refac filtrele si am nevoie de ajutor... adica o schema electronica ar fi buna... pentru ca cea de mai sus nu se mai deschide in link-ul atasat. Bobina L1 este deteriorata putin, sper sa o pot reface ( emailul este intact ) pe bobinaj, dar este rupt plasticul. Daca imi puteti recomanda unde gasesc condensatori ok la un pret decent, astept opinii, chiar si in privat. Editat Noiembrie 5, 2021 de Adistul Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Noiembrie 6, 2021 Partajează Postat Noiembrie 6, 2021 Daca vrei sa le vinzi, astept o suma din 4 cifre, sa-ti ofer pe ele. Link spre comentariu
Nelu Velciu Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Am si eu o pereche de meloman, difuzoarele sunt ok. Singura "intervenție" constind in schimbarea dustcapului(apărătoarea de praf). Sunt minunate in apartament. Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Are careva prin sectorul 6 asa ceva? Sunt curios sa le trag o masuratorare. Link spre comentariu
Nelu Velciu Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 Acum 3 ore, Mihai Cimpoeru a spus: Are careva prin sectorul 6 asa ceva? Sunt curios sa le trag o masuratorare. De ce!? Link spre comentariu
Nelu Velciu Postat Noiembrie 25, 2021 Partajează Postat Noiembrie 25, 2021 La un moment dat De țineam și o pereche se sony ss g5, cu difuzoare originale. La o comparație directa melomanele nu erau cu nimic mai prejos, ba pot sa spun ca erau superioare la bas. Soni excela pe partea de inalte... Părerea mea, trebuia sa nimeresti o pereche de meloman cu difuzoare făcute in schimbul 1 de muncitori, acum e si mai greu datorita vechimii si depinde de cine au fost folosite Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 27, 2021 Partajează Postat Noiembrie 27, 2021 Crezi ca mai gasesti intregi, adica sa masori ce au facut aia de fabrica? Le-a trecut vremea, viata merge inainte. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Noiembrie 27, 2021 Partajează Postat Noiembrie 27, 2021 Daca difuzoarele de bass n-au fost umblate deloc iar cutiile si-au pastrat etanseitatea si volumul intern (nu s-a adaugat/scos ceva), boxele sint perfecte ca-n prima zi, ba chiar "rodate" difuzoarele. Dar, greu de gasit boxe "neprihanite". Link spre comentariu
Nelu Velciu Postat Noiembrie 28, 2021 Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 Am eu,, neprihănite,, Schimbat doar bipolari I după bas Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 28, 2021 Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 Acum 32 minute, Nelu Velciu a spus: Am eu,, neprihănite,, Si esti din Bucuresti? Link spre comentariu
Nelu Velciu Postat Noiembrie 28, 2021 Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 Acum 6 minute, merck a spus: Si esti din Bucuresti? Da De ce? Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 28, 2021 Partajează Postat Noiembrie 28, 2021 Pai Mihai vrea sa le traga o masuratoare: La 25.11.2021 la 13:54, Mihai Cimpoeru a spus: Are careva prin sectorul 6 asa ceva? Sunt curios sa le trag o masuratorare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum