ROBEERT Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Buna seara stimati colegi. Este vorba de televizorul din titlu. Imi cer scuze ca nu dau detalii amanuntite, dar nu prea l-am luat la bani marunti. Promit ca maine sa dau si niste detalii. Defect: merge ce merge si apoi incepe culoarea rosie sa palpaie si apoi dispare de tot culoarea rosie. Tot ce ar trebui sa fie rosu, apare culoare mov si bine-nteles culorile anapoda. Nu este echipat cu T-con, ( semnalul din placa digitala se aplica direct in placa panelului ). In privinta acestui defect, m-am gandit sa relipesc cu suflanta cipurile de pe placuta displayului. Inca o data reamintesc ca maine vin cu detalii. Ce parere aveti de acest defect? Orice idee este bine venita. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 asteptam detalii cu detalii MB,sursa etc Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 10, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2017 asteptam detalii cu detalii MB,sursa etc OK. Maine cand ajung la atelier. Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 curata benzile t-con,lvds Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 11, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Buna ziua stimati colegi. Dupa cum am promis, vin cu detalii la acest TV: -Model: UE32D4000NW -Sursa: PD32A0_BSM ( BN44-00421A ) -Digitala: code: BN41-01747A model: BN41-01747 si pe o eticheta mai scrie BN94-05523D D27Q 0141 -Panel: LTJ320AP01-J -Placa panel: 32AP11S4LV1.1 -Pamblica: BN96-13227P ( HS120208D6 ) Am curatat pamblica cu o radiera. Sa vad, daca mai apare defectul............... Mai jos pun si niste poze cu sursa si cu digitala. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 11, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Buna ziua stimati colegi. Revin cu acest TV. I-am curatat pamblica, inclusiv am si inlocuit-o si defectul acelasi. Repet: la inceput tv-ul functioneaza corect. Defectul apare dupa cca. 30 minute de functionare. Cat este rece functioneaza corect. Dupa cca. 30 minute apare defectul. Incepe cu palpairea culorii rosie si apoi dispare aceasta culoare de tot si imaginea ramane cu o culoare mov si scrisul aproape dublat. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 (editat) Buna ziua stimati colegi. Revin cu acest TV. I-am curatat pamblica, inclusiv am si inlocuit-o si defectul acelasi. Repet: la inceput tv-ul functioneaza corect. Defectul apare dupa cca. 30 minute de functionare. Cat este rece functioneaza corect. Dupa cca. 30 minute apare defectul. Incepe cu palpairea culorii rosie si apoi dispare aceasta culoare de tot si imaginea ramane cu o culoare mov si scrisul aproape dublat. era bun un spray cu aer rece a-ti verificat care dintre cipuri se incalzeste mai tare? dar mai sunt care chiar daca sunt reci sa nu functioneze Editat Aprilie 11, 2017 de dani502017 Link spre comentariu
attilaa0 Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Era bun si o poza sa vedem cum e imaginea . Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Era bun si o poza sa vedem cum e imaginea . corect Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 11, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2017 O sa pun niste poze si niste filmulete. Nu stiu cat de calitative sunt. Intr-unul din filmulete se observa imagine ok si in celalalt se observa imagine cu lipsa culoare rosie. O sa postez acelasi videoclip in ambele cazuri ca sa faceti diferenta. Imagine ok: Imagine mov cu lipsa culoare rosie: In poze, la fel se vede diferenta. Primele 3 sunt cu imagine ok si ultimele doua sunt cu imaginea mov si lipsa rosu. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Ce integrat este cel de pe lvds(placa display-ului)?? Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 fa un reflow la procesor.cu300grade Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 11, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2017 fa un reflow la procesor.cu300grade Nu stiu cum oi reusi sa dau radiatorul jos de pe procesor ca este lipit teapan. Nu stiu, oare pot sa fac acel reflow cu radiatorul montat pe procesor? Catalin, o sa ma uit sa vad ce integrate contine placa LVDS si o sa postez. Sunt mai multe integrate pe placa LVDS printre care si o memorie 24C64. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 (editat) Am facut referire la acel integrat cu pinii dispusi pe toate cele 4 laturi. E cumva SM4108? PS: Lasa procesorul in pace ca nu are legatura cu defectul tau. Editat Aprilie 11, 2017 de cata82 Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 11, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Am facut referire la acel integrat cu pinii dispusi pe toate cele 4 laturi. E cumva SM4108? PS: Lasa procesorul in pace ca nu are legatura cu defectul tau. O sa ma uit maine cand ajung la atelier si iti dau raspunsul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum