Vizitator anton_tony76 Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 buna am si eu o prblema cu o combina muzicala daewoo partea cu cd-iurile nu se opreste exsact unde trebuie roata aia unde se pun cele trei cd-iuri se opreste un piic in lateral si si uneori invirte cd-iurile fara sa se opreasca la unul dintre ele ma puteti ajuta cu o sugestie va rog frumos va multumesc aticipat si va urez o zi frumoasa Link spre comentariu
Vizitator anton_tony76 Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 buna am revenit cu combina daewoo am depistat unde e problema dra nu stiu cum sa o rezolv are la sertar partea care se invirte cu cd-iurile acolo are un senzor care il opreste de fiecare data acolo unde trebuie numi la mine e problema ca il opreste mai tirziu deci nusi face senzorul acela treba exsact ajutatim-a cum pot sa il fac sa fie mai sensibil sa il opreasca mai repede nu am gasit nimic de reglaj pe circuit Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 buna am revenit cu combina daewoo am depistat unde e problema dra nu stiu cum sa o rezolv are la sertar partea care se invirte cu cd-iurile acolo are un senzor care il opreste de fiecare data acolo unde trebuie numi la mine e problema ca il opreste mai tirziu deci nusi face senzorul acela treba exsact ajutatim-a cum pot sa il fac sa fie mai sensibil sa il opreasca mai repede nu am gasit nimic de reglaj pe circuit[/quote Eu cred ca senzorul isi face treaba altfel nu s-ar opri deloc,eu zic ca este sarita mecanica de la loc,daca nu cumva cineva e desfacut mecanica fara sa stie cum si a rupt din ,,ferestrele,, pe unde citeste senzorul pe ce disc este. Link spre comentariu
Vizitator anton_tony76 Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 nu sunt rupte placutele alea la senzor sunt bine numi se opreste mai tirziu si incurca cd-urile in loc se se opreasca la unul se opreste la doi nu stiu ce sa ii mai fac atita am reglato ca era dereglat mecanismul la reglat bine numi senzorul asta ma omoara il reglez pe cdu-ul un merge bine dupa ce se invirte o data le incurca pini aceia sunt acolo si cum trebuie nu stiu ce sa ii mai fac sincet Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum