Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lg 37lg6000

Vizitator dani502017

Postări Recomandate

Foarte frumos, imi place :aplauze :aplauze :aplauze , totusi nu ne-ai spus ce sursa de alimentare ai folosit pentru ledurii, banuiesc ca ai aplicat metoda sugerata de Andrei Tabacaru......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Dani, ai omis sa ne spui cu ce ai alimentat ledurile. Nu ca ar fi o mare filozofie dar daca vrei sa faci o pomana, fa-o intreaga.

L.A. Am postat in acelasi timp si "m-am calcat pe bataturi" cu Costica.

Editat de yokoono
Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Foarte frumos, imi place :aplauze :aplauze :aplauze , totusi nu ne-ai spus ce sursa de alimentare ai folosit pentru ledurii, banuiesc ca ai aplicat metoda sugerata de Andrei Tabacaru......

Scuze am omis dar nu intentionat am folosit o sursa reglabila 38v 1,5amperi si un releu 24v/3amp alimentat la sursa invertor 24v on/off , baretele le-am pus in paralel si alimentate la 27v pe bareta .Pe tv-ul de pe care le-am luat erau inseriate cate doua si paralel cu alte doua si alimentate la 58v.Sunt multumit de faptul ca baretele se menti reci au radiator de aluminium pe spate si aplicate pe panel cu banda termica dublu adeziva dupa cateva ore de test abia se simteau calde.

Editat de dani502017
Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN

Scuze am omis dar nu intentionat am folosit o sursa reglabila 38v 1,5amperi si un releu 24v/3amp alimentat la sursa invertor 24v on/off , baretele le-am pus in paralel si alimentate la 27v pe bareta .Pe tv-ul de pe care le-am luat erau inseriate cate doua si paralel cu alte doua si alimentate la 58v.

Nu e bine cum ai alimentat,ca ledul se alimenteaza cu curent constant,nu cu tensiune.Adica vreau sa zic ca ledului nu-i merge bine daca curentul variaza,ca se poate arde.Ledul se comporta un fel la rece si alt fel la cald,si draiverul tocmai asta face ,adica tine curentul constant oricare ar fi toti factorii.

Tu ai pus acolo o sursa tare care o sa-ti omoare ledurile,ca ea baga curent serios acolo.

La led trebuie o sursa de curent constant cu draiver activ,care sa-mi tina curent constant cat are ledul respectiv.

Link spre comentariu

Scuze am omis dar nu intentionat am folosit o sursa reglabila 38v 1,5amperi si un releu 24v/3amp alimentat la sursa invertor 24v on/off , baretele le-am pus in paralel si alimentate la 27v pe bareta .Pe tv-ul de pe care le-am luat erau inseriate cate doua si paralel cu alte doua si alimentate la 58v.

Sursa de 38v ne intereseaza, de unde ai cumparat-o si cit costa, restul se descurca fiecare cu st-by-ul.....

Mesaj pe MP.....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Nu e bine cum ai alimentat,ca ledul se alimenteaza cu curent constant,nu cu tensiune.Adica vreau sa zic ca ledului nu-i merge bine daca curentul variaza,ca se poate arde.Ledul se comporta un fel la rece si alt fel la cald,si draiverul tocmai asta face ,adica tine curentul constant oricare ar fi toti factorii.

Tu ai pus acolo o sursa tare care o sa-ti omoare ledurile,ca ea baga curent serios acolo.

La led trebuie o sursa de curent constant cu draiver activ,care sa-mi tina curent constant cat are ledul respectiv.

Nu iti fa griji e o sursa driver led!!!

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Sursa de 38v ne intereseaza, de unde ai cumparat-o si cit costa, restul se descurca fiecare cu st-by-ul.....

am gasit la un tip pe un site de anunturi cu 50ron nu avea decat una ,dar am vazut pe un alt site ca au bagat si ei la vanzare la fel sursa curent constant la 40 ron iesire 27-38v /900ma

post-264113-0-68203700-1492710345_thumb.jpg

Link spre comentariu

Buna ziua am si eu un samsung lcd 32 " cu luminozitate slaba si imagine galbuie spre rosiatic.A-si vrea sieu sa-l modific cu leduri. Imi puteti da detalii ce barete ati folosit ,cum ati alimentat ledurike si cum ati facut stby? Va multumesc!!

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Buna ziua am si eu un samsung lcd 32 " cu luminozitate slaba si imagine galbuie spre rosiatic.A-si vrea sieu sa-l modific cu leduri. Imi puteti da detalii ce barete ati folosit ,cum ati alimentat ledurike si cum ati facut stby? Va multumesc!!

Salut,pai e de 32 sau 40? am vazut ca ai deschis topic cu acest defect

http://www.elforum.info/topic/124703-samsung-ln40b500p3f/

Editat de dani502017
Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Imi cer scuze ,da ala este modelul abia acum m-am uitat pe spate si am vazut modelul. Tv-ul este al mamei mele si a-si vrea sa-l repar

Continuam discutia pe topicul deschis de tine pe tema asta nu in doua locuri!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări