Vizitator dani502017 Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 poze cu tv-ul sper ca se vad umbrele intunecate https://postimg.org/image/f5l53lu8x/ https://postimg.org/image/r4v87rxnb/ 16 EEFL sper sa le gasesc si la un pret ok,daca nu voi pune leduri Link spre comentariu
yokoono Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Cand este desfacut masurati lungimea tubului. Am niste tuburi si, daca se potrivesc, o parte din problema este rezolvata. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Cand este desfacut masurati lungimea tubului. Am niste tuburi si, daca se potrivesc, o parte din problema este rezolvata. ok multumesc d-le yokoono ,cred ca o sa-l desfac maine nu mai am rabdare pana dupa paste,am dat cateva telefoane pe la magazine si nu au nimic pt 37inch Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Dani, ia legatura cu Cristian Manu, tel: 0731.041.941. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Dani, ia legatura cu Cristian Manu, tel: 0731.041.941. merci Cata Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Din pacate nu am reusit sa gasesc tuburi eefl pt acest display la un pret acceptabil ,nici la persoana recomandata de ,,cata82,, avea o singura bucata iar pe siteurile din afara ajunge la 30ron buc la 16buc cate imi trebuie mie e destul de scump asa ca voi face modificarea cu barete led cu lupa de la un display spart de 39 ,tot panelul cu leduri 100 ron .Dupa paste ma apuc de acest proiect ,Voi reveni la final cu detalii si poze !!! in imagine este modelul de panel gasit Link spre comentariu
myshyk Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 (editat) Ce lungime au tuburile? Am eu un set, poate te rezolv . Editat Aprilie 13, 2017 de myshyk Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 (editat) Ce lungime au tuburile? Am eu un set, poate te rezolv . http://www.panelook.com/LC370WUN-SCC1_LG%20Display_37_LCM_overview_13669.html nu am masurat tuburile ca nu l-am demontat ,dar dupa carcasa panel cam 81-82cm,pe cine am intrebat mi-a cerut cod display Editat Aprilie 13, 2017 de dani502017 Link spre comentariu
myshyk Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Regret, ale mele, le-am masurat, au lungimea de 900mm. Poate are altcineva nevoie de ele, costa doar transportul. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Regret, ale mele, le-am masurat, au lungimea de 900mm. Poate are altcineva nevoie de ele, costa doar transportul. toti au aceeasi dimensiune 900mm, oricum iti multumesc mult PASTE FERICIT !!!! 1 Link spre comentariu
cornel1962 Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Va rog frumos, puneti si mie in PM , adresa exacta a magazinului de pe Drumul Sarii . Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 (editat) Va rog frumos, puneti si mie in PM , adresa exacta a magazinului de pe Drumul Sarii . Multumesc anticipat ! Drumul Sarii, Nr.2, Bl.V55, intersectia cu Calea 13 Septembrie/strada Antiaerieana. Editat Aprilie 13, 2017 de cata82 Link spre comentariu
cornel1962 Postat Aprilie 14, 2017 Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Drumul Sarii, Nr.2, Bl.V55, intersectia cu Calea 13 Septembrie/strada Antiaerieana. Multumesc frumos, am primit adresa si in PM de la colegul Dani si mi-am dat seama ca este un magazin care activeaza si in mediul online. Inca odata multumiri si " Sarbatori fericite " ! Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Salutare!!! Am revenit cu acest tv,ieri l-am demontat dupa ce am achizitionat tot ce era necesar pt modificarea panelului de la tub la led.Mentinez ca a fost pt,prima data dupa 8ani de functionare cand il desfac,cei drept pentru a ajunge la tuburi trebuie demontat tot .Cand am ajuns in sfarsit la tuburi am vazut ce dezastru a facut inalta ,totul era negru (afumat)asta mai putin ma deranjat pentru ca inlocuiam totul tuburi,folia alba ,etc.Problema ce mi-a dat de lucru a fost panoul de plastic de deasupra tuburilor era afumat rau si ingalbenit la maxim de aceea si aveam imaginea galbuie i-ar cand l-am scos sa rupt in doua.Cand am luat ledurile am luat un panel cu display spart SHARP de 39" cu doar 3luni de functionare asa ca am luat acel panou l-am taiat la dimensiune si sa rezolvat si acea problema.Am folosit 4 barete led cu 9leduri pe bareta .La final dupa montare la loc am fost surprins de imagine sincer nici cand a fost nou nu avea aceasta luminozitate. Recomand celor care vor sa inlocuiasca tuburile cu led, nu va chinuiti cu benzi leduri la metru ,nu merita la cate tv-uri cu displayuri sparte sunt luati barete cu lupe si nu veti avea nici o umbra pe display iar dispersia este perfecta, Atasez cateva poze cu tv=ul cum avea imaginea inainte si cum e acum,cum arata panelul cu tuburi si dupa montare barete led. 2 Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Salutare!!! Am revenit cu acest tv,ieri l-am demontat dupa ce am achizitionat tot ce era necesar pt modificarea panelului de la tub la led.Mentinez ca a fost pt,prima data dupa 8ani de functionare cand il desfac,cei drept pentru a ajunge la tuburi trebuie demontat tot .Cand am ajuns in sfarsit la tuburi am vazut ce dezastru a facut inalta ,totul era negru (afumat)asta mai putin ma deranjat pentru ca inlocuiam totul tuburi,folia alba ,etc.Problema ce mi-a dat de lucru a fost panoul de plastic de deasupra tuburilor era afumat rau si ingalbenit la maxim de aceea si aveam imaginea galbuie i-ar cand l-am scos sa rupt in doua.Cand am luat ledurile am luat un panel cu display spart SHARP de 39" cu doar 3luni de functionare asa ca am luat acel panou l-am taiat la dimensiune si sa rezolvat si acea problema.Am folosit 4 barete led cu 9leduri pe bareta .La final dupa montare la loc am fost surprins de imagine sincer nici cand a fost nou nu avea aceasta luminozitate. Recomand celor care vor sa inlocuiasca tuburile cu led, nu va chinuiti cu benzi leduri la metru ,nu merita la cate tv-uri cu displayuri sparte sunt luati barete cu lupe si nu veti avea nici o umbra pe display iar dispersia este perfecta, Atasez cateva poze cu tv=ul cum avea imaginea inainte si cum e acum,cum arata panelul cu tuburi si dupa montare barete led. Apropo daca este cineva din bucuresti interesat de tuburi eefl 86cm am 11 buc sunt in stare buna ce a fost rau am aruncat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum