Vizitator sorynn Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Salut. Am un BMW e46 din 2000, si am schimbat cd-playeru original, nu avea nici mp3, nici aux, nimic, si am cumparat un Alpine cde-112ri, are intrare pentru comenzi volan. Va rog ma puteti ajuta cu, cateva informatii? Stiu ca in general contrulul comenzilor de pe volan se face rezistiv, in acest cd player banui ca tot rezistiv se face, are o mufa jack 3.5mm, dar nu l-am desfacut sa vad daca este mono sau stereo, din imaginile vazute pe net la anumite adaptoare este mufa stereo, stiu ca se aplica o tensiune intre 0 si 5v, ( gresesc?), pentru fiecare comanda facuta din butoanele de pe volan. Daca mufa este stereo, pe care pin se aplica tensiunea pozitiva la mufa jack, pe pinul din capat sau pe cel din mijloc? Nu as vrea sa ard ceva in cd player. Adaptoarele sunt destul de scumpe si as vrea sa fac eu modificarile tinand cont ca sunt de schimbat cateva rezistente, si binenteles de aflat valorile lor in functie de necesarul tensiunii aplicate in cd player. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
winstyle Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Nu se arde nimic . Poți conecta fără probleme acea mufă la CD player , dar nu știu dacă va funcționa , in sensul că noul CD player ar recunoaște comenzile ... Link spre comentariu
Vizitator sorynn Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Nu este problema de compatibilitate, este de asteptat ca nu se va potrivi, dar am vrut sa stiu unde se vor conecta rezistentele. Intre timp am mai cautat si nu am aflat nimic de Alpine, dar de sony, pionner scrie destul de multe, si se pare ca mufa este in general la fel, doar ca vreo 2 mesaje m-au nelinistit, spunand ca nu se poate comanda rezistiv alpin, doar digital, dar o sa incerc zilele astea , nu cred ca voi avea nimic de pierdut. Link spre comentariu
winstyle Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 (editat) Probabil va trebui să-i conectezi o interfață de adaptare, Alpine , pentru comenzile de pe volan . Editat Aprilie 9, 2017 de winstyle Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum