Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stergerea unui PIC

Vizitator Remember

Postări Recomandate

Vizitator Remember

Am si eu un microcontroler PIC, pe care am incercat sa il programez (cu IcProg am bagat programu) si am selectat protect cod. Si acum am vazut ca numai pot sa il reprogramez sau sa modific ceva la el. M-ar interesa cum as putea sterge programul din el, ca sa il pot reprograma?Ma poate ajuta cineva??? :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marele Savant

1

• yo9hrb

1

• vsurducan

1

N-are nici o legatura "protect cod" cu reprogramarea sau stergerea. Singurul lucru pe care il face optiunea respectiva este ca vezi 00 tot program memory si data memory(adica eepromul). Stergerea si reprogramarea merg Ok daca e bun programatorul.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Daca programatorul tau nu are alimentare separata, merge numai pe anumite calculatoare. Am si eu unul care mergea numai pe un anumit calculator. Pe al meu de acasa doar citeste, nu scrie.

Link spre comentariu
Vizitator niros

ce programator folosesti? JDM? pune fisierul moslow.exe in functiune si redu din viteza procesorului setand in moslow.bat procentul la 60%. sau dezactiveaza din bios memoria cache ca sa reduci din viteza lui si va functiona fara probleme. eu folosesc pt asa ceva vechiul meu pentium 233 mmx care il am din 98 si se comporta excelent in programarea pic-urilor. ca soft lucrez cu icprog iar sistemul de operare e windows 98 se.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări