smd-man Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Buna seara. Tv THES MODEL LEW32TH71B cu probleme la backlight. La acest panel ( V315B6-DE01 Rev 2.0 ) stie cineva cum arata iluminatul cu led ? In pdf ul gasit de mine la pagina 10 spune ca foloseste ’LED Model: NAW-FSM-Y3Y4-CS0238(PRIMAX60 ) ‘ dar nu am gasit nicaieri cum arata aceste leduri. Intreb aici deoarece poate cineva a desfacut acest tip de panel si are poze si date despre iluminat. (as vrea cand desfac panelul sa si schimb benzi sau ce are acolo) Mai mentionez ca din spatele display-ului ies sase perechi de fire spre cele doua invertoare (cate trei perechi la fiecare invertor). V315B6-DE01.pdf Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Buna seara. Tv THES MODEL LEW32TH71B cu probleme la backlight. La acest panel ( V315B6-DE01 Rev 2.0 ) stie cineva cum arata iluminatul cu led ? In pdf ul gasit de mine la pagina 10 spune ca foloseste ’LED Model: NAW-FSM-Y3Y4-CS0238(PRIMAX60 ) ‘ dar nu am gasit nicaieri cum arata aceste leduri. Intreb aici deoarece poate cineva a desfacut acest tip de panel si are poze si date despre iluminat. (as vrea cand desfac panelul sa si schimb benzi sau ce are acolo) Mai mentionez ca din spatele display-ului ies sase perechi de fire spre cele doua invertoare (cate trei perechi la fiecare invertor). vezi daca gasesti aici ceva legat de leduri pt modelul tau tabel leduri tv.htm Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Mai bine desfal,e cea mai buna metoda. Link spre comentariu
smd-man Postat Aprilie 9, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2017 #dani# multumesc frumos, imi va ajuta si pe viitor oferta respectiva #sassu# se pare ca nu am alternativa, desi stiti si voi ...la desfaceri repetate se lasa urme, se atrage praful printre folii etc..... dar aste este. O sa-mi fac timp si dupa operatiune am sa pun si aici detalii. O zi buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum