dany_cta Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 (editat) Daca tot vorbeam pe alte forumuri despre chinezismele rebranduite hai sa studiem putin Insize. Am cumparat un echer clasa "00" de la ei, si simultan mai aveam si alte doua echere de precizie care se pupa intre ele si cu orice altceva dar surpriza, nici unul dintre ele nu se potriveste perfect cu Insize-ul, diferenta este minora, ceva de ignorat, dar totusi, vorbim de un mini echer de aproape 200ron care se vrea clasa 00 .... Cu siguranta diferenta este la Insize pentru ca decalajul este mereu pe aceeasi parte. Am si un compas, si simultan am gasit un compas similar no-name intr-un magazin simplu, la un pret de 3 ori mai mic chiar daca este modelul mai mare. Le-am comparat si materialul si lucratura e pur si simplu identica, se vede clar ca vin din aceeasi fabrica, pana si sensul rectificarii e acelasi, sunt pur si simplu identice, cu mica diferenta ca Insize-ul nu pare chiar asa de bine finisat, se vede o crapatura la locul de imbinare de sus in timp ce cel ieftin se imbina perfect. Sa intelegem ca teapa evolueaza acum, nu mai punem doar o eticheta, ci punem si o cutie si marim pretul extrem ? Eram de acord cu faptul ca se pune o eticheta cu o firma aleatoare si se vand la aproximativ aceleasi preturi, dar cand se vinde de 3-4 ori mai scump, ca produs premium, deja este hotie, inselaciune. Cel mic este Insize, cel mare este noname. PS: aveau si acelasi compas mic identic cu cel Insize dar am considerat ca nu are rost sa imi iau inca unul la fel. Editat Aprilie 8, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
florianmro Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Masa mea de granit este de la Insize , pare in regula . Oricum nu am cu ce sa o compar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum