Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Crossover activ pt sistem 2.1 pe 2 cai

Freaka666

Postări Recomandate

Incearca sa paresti R18 la 47K...si vezi atunci daca e ok. R18 din schema de la postul nr. 9 ma refer.

Inca o chestie....oare nu este basul in antifaza cumva? vad ca "intra" semnal pe intrarea de - iar + este la masa. Acum am observant.....si posibil si din cauza asta sa fie anemic! Eu mi-am facut defazor 0-180 de grade prin comutator dar nu mi-am notat care si cum e si nici schemele nu le mai am concret sa-ti zic (HDD = praf).

Poate isi dau cu parerea alti colegi de pe aici! dar pana atunci incearca cu R18 sa-I maresti putin gain-ul!!!!

Link spre comentariu

Nu cred ca este in antifaza, pe bufferul de iesire am inversat faza pt ca insumarea se face pe intrarea inversoare si am zis sa "rastorn" faza la iesire sa dea bine cu restul si in simulare pare ok. Nah, nu stiu daca este bine ce am facut^^. Cat despre gain... e chiar prea mult. Am redus trimerele la 6k pe sateliti si 7k pe sub pt ca imi baga prea mult semnal in sistem si e oarecum o limitare.

Si subwooferul nu se aude bine(nu boom-uie) si la semnal mic e destul de slab.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări