Spotter.Cv Postat Aprilie 8, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Nu este vorba ca nu doresc, dar necesita timp mai mult demontarea lui definitiva, eu daca va urmaresc parerile pe forum este clar ca folosesc monitorul, deci nu prea am cum. Chestia era ca pana acum discutam de niste amarati de condensatori. Pareri si pareri, ca pe forum sti si tu, eu ascult la toti, si parerile diferite ma face sa nu am timp. Maine am sa imi fac mai mult timp si o sa-l desfac sa vedem si amaratele alea de tuburi. Link spre comentariu
orgasmo Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 (editat) Chestia era ca pana acum discutam de niste amarati de condensatori. Ei sunt vinovati in majoritatea cazurilor la monitoare LCD cu vechime de minim 6 ani, aveti doi pe modulul invertor pe care-i puteti inlocui din oficiu. Fara un multimetru cu capacimetru/esr-metru...doar sugestii si ipoteze. Editat Aprilie 8, 2017 de orgasmo Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Hmmm....cata nebunie pt un monitor care in 10 min poti depista acest defect mai ales ca ai primit toate indrumarile necesare,scurt si la obiect o iei babeste elimini pe rand cum ti-au zis validae si si d-nul yokoono. inverterul si vezi ce se intampla.Crede-ma ca daca d-nul yokoono a zis sa faci asta atunci fa=o are experienta cat multi la un loc de pe acest forum!!!! Link spre comentariu
Spotter.Cv Postat Aprilie 8, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Hmmm....cata nebunie pt un monitor care in 10 min poti depista acest defect mai ales ca ai primit toate indrumarile necesare,scurt si la obiect o iei babeste elimini pe rand cum ti-au zis validae si si d-nul yokoono. inverterul si vezi ce se intampla.Crede-ma ca daca d-nul yokoono a zis sa faci asta atunci fa=o are experienta cat multi la un loc de pe acest forum!!!! Tu ai citit postarile toate ? sau cu atentie macar despre ce sa discutat in marea lor majoritate de la inceput ? si anume despre condensatori. Si apropo, daca nu ai citit bine, iti propun sa recitesti mai cu atentie, ca am decuplat invertorul si am si dat raspuns . Da pagina nu iti fie lene Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 (editat) Tu ai citit postarile toate ? sau cu atentie macar despre ce sa discutat in marea lor majoritate de la inceput ? si anume despre condensatori. Si apropo, daca nu ai citit bine, iti propun sa recitesti mai cu atentie, ca am decuplat invertorul si am si dat raspuns . Da pagina nu iti fie lene Daca esti sarcastic in raspunsuri nu ai sa mai primesti ajutor de la nimeni,asa ai facut cu toti pana acum,yokoono,validae,andrei tabacaru.Apropo multi dintre cei care au incercat sa te ajute ti-au spus ,,dumneavoastra,,tu i-ai luat la pertu ,unul dintre ei are dublul varstei tale.un pic de respect nu strica!!! Noi nu suntem vrajitoare sa stim de la distanta ce probleme are monitorul,ai primit raspunsuri din experienta oamenilor de aici daca vrei sa le iei in considerare bine,daca nu atunci nu are rost timpul pierdut.Pe alte forumuri primeai raspuns peste o saptamana sau deloc,aici ca sar oamenii sa te ajute nu e bine !!! Nici nu imi mai pierd timpul ,ma retrag ca yokoono. O seara buna sa ai !!!! Editat Aprilie 8, 2017 de dani502017 Link spre comentariu
daniel1972 Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 daca ledul ramane verde cu invertorul decuplat, defectul este pe placa invertor. iluminati displayul cu o lanterna, dinspre spate, prin acele orificii ale carcsei din tabla si vedeti daca aveti imagine. am spus si eu si alti membrii ai forumului sa schimbati electroliticii de pe alimentarea invertorului, cei doi de pe placa invertor. Link spre comentariu
Spotter.Cv Postat Aprilie 9, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2017 unul dintre ei are dublul varstei tale.un pic de respect nu strica!!! Pe bune ? exista cineva la +70 de ani pe site dintre cei ce a postat ? daca ledul ramane verde cu invertorul decuplat, defectul este pe placa invertor. iluminati displayul cu o lanterna, dinspre spate, prin acele orificii ale carcsei din tabla si vedeti daca aveti imagine. am spus si eu si alti membrii ai forumului sa schimbati electroliticii de pe alimentarea invertorului, cei doi de pe placa invertor. Am sa-i schimb maine si paia, ca azi sunt magaznele inchise si nu am de unde sa cumpar. Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 (editat) http://imgur.com/a/AlUDX .Asa arata o" bareta" cu neon!(monitor)Incearca sa mergi cu iluminatul la jumatate.(lumina si backlight) Editat Aprilie 9, 2017 de q_acdc Link spre comentariu
Spotter.Cv Postat Aprilie 9, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2017 (editat) Se pare ca nu reusesc sa ajung la ecran. Am mai desfacut un alt capac de tabla, si tot de tabla dau. Am impresia ca trebuie facut bucati :( Editat Aprilie 9, 2017 de Spotter.Cv Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 (editat) Inainte de ....... fa rost de o bareta si verifici neonele .(de la un monitor vechi,banuiesc ca ai ceva prin casa) Editat Aprilie 9, 2017 de q_acdc Link spre comentariu
orgasmo Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Am mai desfacut un alt capac de tabla, si tot de tabla dau. Am impresia ca trebuie facut bucati :( Era suficient sa inversati conectorii HV de la CCFL-uri la modulul invertor pe rand pe fiecare latura pentru a testa ipoteza izolatiei strapunse( firul roz). Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 (editat) La izolatie strapunsa apar sunete si un miros specific.(la tv Sharp am anulat protectia si dupa cateva luni au aparut sunete si un miros,solutia a fost schimbarea tuburilor ) Am folosit tuburi din monitoare sparte.(puse din bucati,inseriate) Editat Aprilie 9, 2017 de q_acdc Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Nu uitati ca se poate si modifica in cazul ca nu gaseste tuburi,eu am pus barete de leduri in loc de lampi ,dar asta necesita ceva experienta Link spre comentariu
Spotter.Cv Postat Aprilie 9, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Condensatorul in cauza nu este pe placa invertorului, ci pe cealalta, cel din dreapta sus fata de bobina. Link spre comentariu
orgasmo Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Am sa-i schimb maine si paia, ca azi sunt magaznele inchise si nu am de unde sa cumpar. asta ma intereseaza, sa descopar pe cel defect, sau cei defecti, nu or fi toti 20. Link spre comentariu
Postări Recomandate