FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Mai incercati si cu acesta ! Platinium_RML-20HM03TXT_chassis_PTZM03_ST92195B5B1PEJ probat.rar Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 (editat) Am gasit in sacul cu "gioarse", aceasta telecomanda, se poate intra cu ea in service?, e tv-ul unei matusi si ma suna mereu, ca nu se vede scrisul, intreb si eu, ca nu as vrea sa mai fac drumul degeaba(pentru mine e cale lunga) Editat Aprilie 8, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 (editat) Varianta 1:se intrerupe pin 4,la TDA1771, de restul montajului,si se conecteaza o rezistenta de 180K serie cu un semireglabil de 25oK Varianta 2:se inseriaza cu rezistenta de reactie (incercuita cu rosu pe schema in dreapta),prin tatonare,valori incepand de la 0,22 Ohm. Editat Aprilie 8, 2017 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Il amin pina miine dimineata, cind o sa cumpar o telecomanda P1690, totusi chiar daca nu mai repar crt-uri, de ani buni, nu imi aduc aminte sa accesezi menu service, prin apasarea unei singure taste(Bass-)................................................................ Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Se intra in service,prin apasarea unei singure taste,contrast -,la un model de BEKO,nu in cazul de fata,si nu cu BASS-.... Aplicati metoda mea,si gata,ca daca puneti alt dump,trebuie sa-i puneti programele in ordine,si alte belele. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 (editat) Se intra in service,prin apasarea unei singure taste,contrast -,la un model de BEKO,nu in cazul de fata,si nu cu BASS-.... Aplicati metoda mea,si gata,ca daca puneti alt dump,trebuie sa-i puneti programele in ordine,si alte belele. Pai daca e asa,atunci s-ar putea sa mearga si cu telecomanda de mai sus,adica cu P909Y,nu trebuie neaparat telecomanda P1690. O zi minunata sa aveti !!! Editat Aprilie 8, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 (editat) Se intra in service,prin apasarea unei singure taste,contrast -,la un model de BEKO,nu in cazul de fata,si nu cu BASS-.... Aplicati metoda mea,si gata,ca daca puneti alt dump,trebuie sa-i puneti programele in ordine,si alte belele. Multumesc si sint de acord cu tine, dar totusi prin simpla apasare a unei taste nu ar intra imediat si utilizatorul telecomenzi in service mod?, doar sa o tii mai mult apasata, nu stiu ce sa mai spun........ :91 Parerea mea e ca raspunsurile cu intrarea in menu service la acest tv, sint din auzite....sau pur si simpu economie de citeva litere.....nu am vazut secventa de service prin simpla apasare a unei taste de pe telecomanda, pina acum........Multumesc frumos colegilor pentru raspunsurii, am gasit pina la urma o telecomanda 1690, dar ce folos daca nu stiu secventa de intrare in service, cu o simpla apasare pe o tasta(telecomanda) este imposibil de intrat in service.......... Editat Aprilie 8, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Normal ar merge fiindca nu este telecomanda dedicata acestui tip de tv !! De exemplu eu am o telecomanda shov game care are tasta meniu S cu care intra direct in service !! Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 (editat) Ar fi totuși posibil,pentru că la Beko de care zic eu,se intra în service cu tasta "contrast-",de pe un P909,nu de pe telecomanda tv.Contrastul la tv se regla cu meniul,deci utilizatorul nu avea cum intra în service cu telecomanda aparatului. La televizorul matale,zice că se intră în service cu "bass-",dar de pe P1690;ori dacă televizorul funcționează cu altă telecomandă,diferită de P1690,atunci intrarea în service cu "bass-" e plauzibilă. Oricum eu când nu găsesc procedura de intrare în service,sau nu am telecomanda,și trebuie rapid să reglez dimensiuni sau alte cele,fac modificări rapide pe la reacții,sau ce trebuie după caz;mă orientez atunci rapid. Editat Aprilie 8, 2017 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Normal ar merge fiindca nu este telecomanda dedicata acestui tip de tv !! Multumesc din suflet colegu, asa este cum ai spus mai sus.....astazi toata ziua am fost stresat cu telefoane de matusimea, pur si simplu mi-sa blocat judecata, gindind-uma la drumul lung pe care trebuie sal fac, imi cer scuze fata de colegii pentru ce am postat aici "Parerea mea e ca raspunsurile cu intrarea in menu service la acest tv, sint din auzite....sau pur si simpu economie de citeva litere" Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 (editat) Sa rezolvat problema, dar cum?, foarte simplu, cind ajung in comuna maracineni, sat capatinesti(cuibul de barza), m-a intimpinat matusa in drum spunan-dumi: Gata costica sa rezolvat tv-ul, eu obosit si suparat o intreb, cum matuse'?, pai a venit vecinu' Grigore cu o telecomanda si a facut televizorul, eu o intreb: vecinul Grigore e depanator?, nu zice, e un derbedeu care sade toata ziua pe internet, cind am auzit de internet mi-am dat seama imediat......In concluzie "vagabondul ordinar" mi-a furat munca de o juma' de zi , printr-un simplu serch pe google, am zis nu-i nimic matuse bine ca sa rezolvat, m-am uitat la imaginea tv-ului si era OK, Am baut o cafea, facuta de matuse-mea si mi-am luat "talpasita", fara sa ma observe nimeni,, de suparat ce am fost, am mers pe jos 6 Km pe jos, bine fac rusii la inregistrare pe REMONT, ca pun intrebari "capcana"........ Editat Aprilie 8, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
ionbel1 Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Pai eu as fi fost curios cum un "vagabond ordinar" a reusit ceea ce eu nu as fi putut reusi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 (editat) Pai eu as fi fost curios cum un "vagabond ordinar" a reusit ceea ce eu nu as fi putut reusi. Mi-a spus var-ul ca vecinu Grigore a fost electrician si ca se pricepe cit de cit, pentru el a fost suficient ca a gasit pe google acest topic si a luat de-a gata......oricum n-o sa-mi mai calce picioarele pe acolo....... Editat Aprilie 10, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
gabiTV Postat Martie 20, 2019 Partajează Postat Martie 20, 2019 La 08.04.2017 la 14:17, Costica LCD a spus: Il amin pina miine dimineata, cind o sa cumpar o telecomanda P1690, totusi chiar daca nu mai repar crt-uri, de ani buni, nu imi aduc aminte sa accesezi menu service, prin apasarea unei singure taste(Bass-)................................................................ Merge si cu BRAVO , cod 80375---60375 , am verificat astazi .Trebuia sa intru in service si nemaiavand telecomanda 1690-1691 de foarte multa vreme am incercat cu BRAVO si am rezolvat problema . 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum