Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modul sursa-invertor lcd audiola

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• damian_sandel68

6

• FLORIN IORDACHE

4

• tehtronics

2

Top autori în acest subiect

Buna ziua, Va rog, ma poate ajuta cineva cu schema sursei 94V-0 de la acest tv cu doua mosfet-uri si controler Bit 3713? Va multumesc.

Acest tv-u lcd audiola trebie sa aiba si el vreun model anume....sau spuneti-ne si noua ce scrie pe sursa....

Asteptam raspuns !!!

Link spre comentariu

Modelul lcd este TV DB719TFT. Aceasta sursa este folosita pe mai multe marci tv! Eu am zis ca este suficient doar tipul modulului care este 94V-0. Pe modul nai este scris:E 202404, R0HS, SH-04.

Link spre comentariu

Moelul lcd este TV DB719TFT. Aceasta sursa este folosita pe mai multe marci tv! Eu am yis ca este suficient dor tipul modulului 94V+0.

Ne-ati dat un model de tv-u de numai dvs il aveti...nu mai are nimeni acest model de tv-u,nici macar google nu stie nimic despre el.. :rade:

Dar totusi uitati-va mai atent pe placi sau pe capacul lui si vedeti daca scrie sasiu,eu va dau doar un mic exemplu de sasiu : 17MB-XX-XX.

Link spre comentariu

D-le FLORIN, datele le-am luat de pe capac. Pe placa sasiului scrie: HD_D7102_V3.0. Pe o aparatoare blindaj mai scrie: HT 90WG 1-600 s2. Pe modulul sursa-convertor mai are lipit: LK.PI 190414. Atat, nu mai am ce comunica despre acest lcd. Ma intereseaza mai mult tz-urile smd de pe sursa, ( bipolari digitali) in afara de mmosfet-uri! Multumesc de intelegere.

Link spre comentariu

V-am gasit ceva,ceva aici : http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=6939.0

Dar totusi nu stiu daca e ceva care sa va ajute sau ceva care sa nu va ajute...

Da pentru ati putea descarca ce este acolo..va trebui sa va faceti un cont..daca nu cumva il aveti facut.

Iar eu cred ca este vorba despre vreo chinezarie pentru ca nu prea se gaseste...

O zi minunata sa aveti !!!

Link spre comentariu

Florine, colegul vrea schema sursei ...

Modelul exista, desigur ... "TVDB-719 TFT", daca vrei sa fim rigurosi

Editat de tehtronics
Link spre comentariu

Florine, colegul vrea schema sursei ...

Modelul exista, desigur ... "TVDB-719 TFT", daca vrei sa fim rigurosi

Da asa mai merge,nu cum a scris colegul mai sus. Dar totusi cine stie,cunoaste. Eu unul chiar va felicit domnule,Tehtronics !!! :)

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări