augustin Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Sanatate ! Mainbord la acest tv este 17MB60-4.. Defectul este urmatorul : Pe canalele Digitale functioneaza cateva minute aleatoriu dupacare apare ''Nu Exista Semnal'' .. pe canalele analogice functioneaza , posturile tv care sunt pe banda de fregventa S se vad ok , dar pe canalele de pe Banda C imaginea se zdremtuieste , uneori apare asa ca niste valuri iar alteori imaginea dispare complet pentru o fractiune de secunda si pe ecran apar dungi .. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 (editat) Sanatate ! Mainbord la acest tv este 17MB60-4.. Defectul este urmatorul : Pe canalele Digitale functioneaza cateva minute aleatoriu dupacare apare ''Nu Exista Semnal'' .. pe canalele analogice functioneaza , posturile tv care sunt pe banda de fregventa S se vad ok , dar pe canalele de pe Banda C imaginea se zdremtuieste , uneori apare asa ca niste valuri iar alteori imaginea dispare complet pentru o fractiune de secunda si pe ecran apar dungi .. Tuner defect Editat Aprilie 7, 2017 de dani502017 Link spre comentariu
augustin Postat Aprilie 7, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Tunerul il banuiam si eu .. Tunerul este : DTOS403lh122e . Acum problema e ca nu il gasesc de cumparat !! Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Tunerul il banuiam si eu .. Tunerul este : DTOS403lh122e . Acum problema e ca nu il gasesc de cumparat !! Doar pe baza de comanda afara,la noi nu gasesti, sau o placa din recuperari sau il folosesti pe digital cu receivr digi sau ce furnizor cablu ai. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Tunerul il banuiam si eu .. Tunerul este : DTOS403lh122e . Acum problema e ca nu il gasesc de cumparat !! Acest tuner al dvs se gaseste doar pe e..y,dar problema e ca nu este la noi in tara... Dar dvs poate aveti vreun noroc..ca sa gasiti la cineva un altfel de tuner din recuperari,dar totusi e destul de greu si asa... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 (editat) Sanatate ! Mainbord la acest tv este 17MB60-4.. Defectul este urmatorul : Pe canalele Digitale functioneaza cateva minute aleatoriu dupacare apare ''Nu Exista Semnal'' .. pe canalele analogice functioneaza , posturile tv care sunt pe banda de fregventa S se vad ok , dar pe canalele de pe Banda C imaginea se zdremtuieste , uneori apare asa ca niste valuri iar alteori imaginea dispare complet pentru o fractiune de secunda si pe ecran apar dungi .. Posteaza la sectiunea "cumparari", zi asa: cumpar placa 17MB60-4 defecta(sint multi care au placi defecte), dupa ce gasesti vinzatorul il intrebi ce defect a avut placa, ca sa-ti dai seama daca tunerul e OK, doar daca placa a fost trasnita sint sanse mari ca tunerul sa fie bulit, in rest tunerul poate fi OK, avind in vedere ca tranzactia se desfasoara prin intermediul forumului, sint sanse mici sa fii tepuit. Editat Aprilie 7, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Acest tuner al dvs se gaseste doar pe e..y OFF TOPIC Nu mai avem voie sa postam nici macar numele complete ale site-urilor de cumparaturi,chiar daca nu facem redirectionari spre acestea? Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 se poate sa nu fie tunerul buba,am avut mb60 cu acelasi defect dar ceva mai pronuntat,si anume prindeam ceva posturi in s dar in c nimic,am schimbat tunerul si defectul a ramas,am sapat ceva prin placa dar nimic suspect,softuri dumpuri si tot nimic,am schimbat placa cu totul din lipsa de timp,si presa clientului,tunerul ara alt model fata de cel mntionat,relipiti pinii tunerului pentru inceput Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 la pret de tuner iti dau placa functionala Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum