Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Sharp LC-32SH130E

augustin

Postări Recomandate

Sanatate ! Mainbord la acest tv este 17MB60-4.. Defectul este urmatorul : Pe canalele Digitale functioneaza cateva minute aleatoriu dupacare apare ''Nu Exista Semnal'' .. pe canalele analogice functioneaza , posturile tv care sunt pe banda de fregventa S se vad ok , dar pe canalele de pe Banda C imaginea se zdremtuieste , uneori apare asa ca niste valuri iar alteori imaginea dispare complet pentru o fractiune de secunda si pe ecran apar dungi ..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• augustin

2

• FLORIN IORDACHE

1

• iuliantv

1

• cipri_mury

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator dani502017

Sanatate ! Mainbord la acest tv este 17MB60-4.. Defectul este urmatorul : Pe canalele Digitale functioneaza cateva minute aleatoriu dupacare apare ''Nu Exista Semnal'' .. pe canalele analogice functioneaza , posturile tv care sunt pe banda de fregventa S se vad ok , dar pe canalele de pe Banda C imaginea se zdremtuieste , uneori apare asa ca niste valuri iar alteori imaginea dispare complet pentru o fractiune de secunda si pe ecran apar dungi ..

Tuner defect

Editat de dani502017
Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Tunerul il banuiam si eu .. Tunerul este : DTOS403lh122e . Acum problema e ca nu il gasesc de cumparat !!

Doar pe baza de comanda afara,la noi nu gasesti, sau o placa din recuperari sau il folosesti pe digital cu receivr digi sau ce furnizor cablu ai.

Link spre comentariu

Tunerul il banuiam si eu .. Tunerul este : DTOS403lh122e . Acum problema e ca nu il gasesc de cumparat !!

Acest tuner al dvs se gaseste doar pe e..y,dar problema e ca nu este la noi in tara...

Dar dvs poate aveti vreun noroc..ca sa gasiti la cineva un altfel de tuner din recuperari,dar totusi e destul de greu si asa...

Link spre comentariu

Posteaza la sectiunea "cumparari", zi asa: cumpar placa 17MB60-4 defecta(sint multi care au placi defecte), dupa ce gasesti vinzatorul il intrebi ce defect a avut placa, ca sa-ti dai seama daca tunerul e OK, doar daca placa a fost trasnita sint sanse mari ca tunerul sa fie bulit, in rest tunerul poate fi OK, avind in vedere ca tranzactia se desfasoara prin intermediul forumului, sint sanse mici sa fii tepuit.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Acest tuner al dvs se gaseste doar pe e..y

OFF TOPIC Nu mai avem voie sa postam nici macar numele complete ale site-urilor de cumparaturi,chiar daca nu facem redirectionari spre acestea? :rade:

Link spre comentariu

se poate sa nu fie tunerul buba,am avut mb60 cu acelasi defect dar ceva mai pronuntat,si anume prindeam ceva posturi in s dar in c nimic,am schimbat tunerul si defectul a ramas,am sapat ceva prin placa dar nimic suspect,softuri dumpuri si tot nimic,am schimbat placa cu totul din lipsa de timp,si presa clientului,tunerul ara alt model fata de cel mntionat,relipiti pinii tunerului pentru inceput

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări