mircea65 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Buna ziua, va rog poate are cineva o schema pt. sursa+invertor, cod LK-PL240402A, la tv-ul din titlu. multumesc cu stima! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 (editat) Schema pentru sursa chinezeasca nu ai sa gasesti, ce defect are sursa+driver led sau ai piese carbonizate? Editat Aprilie 7, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
mircea65 Postat Aprilie 10, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Buna dimineata, se incalzaste foarte tare mos-fet-ul de pe tens. led+, pana se deslipeste de pe placa(practic in 2 sec fierbe). In rest tv-ul functioneaza normal, tens. de 12v si 5v normale-cred probleme comanda driver invertor. Vreau sa verific conzii din jurul driver(MP3389), dar nu le stiu valorile de asta vroiam o schema, si inca ceva-fara panel conectat nu se incalzeste mos-fet. multumesc cu stima! Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Imi este greu sa cred ca din cauza conzilor sa fiarba mosfetul,ai verificat baretele cu leduri? sau pune un bec pana in 40w pe alimentare leduri si vezi ce se intampla Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 (editat) Buna dimineata, se incalzaste foarte tare mos-fet-ul de pe tens. led+, pana se deslipeste de pe placa(practic in 2 sec fierbe). In rest tv-ul functioneaza normal, tens. de 12v si 5v normale-cred probleme comanda driver invertor. Vreau sa verific conzii din jurul driver(MP3389), dar nu le stiu valorile de asta vroiam o schema, si inca ceva-fara panel conectat nu se incalzeste mos-fet. multumesc cu stima! Am avut asemenea defect, dar la alta marca de tv, de vina a fost dioda, dupa ce am inlocuit-o mosfetul nu se mai incingea deloc. Nu este exclus sa fie de vina si bobina, dar e mai putin probabil....... Editat Aprilie 10, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Ati masurat cat curent trag ledurile? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum