Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led audiola tvdb 824led

mircea65

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea65

2

• SASSU

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna dimineata,

se incalzaste foarte tare mos-fet-ul de pe tens. led+, pana se deslipeste de pe placa(practic in 2 sec fierbe). In rest tv-ul functioneaza normal, tens. de 12v si 5v normale-cred probleme comanda driver invertor. Vreau sa verific conzii din jurul driver(MP3389), dar nu le stiu valorile de asta vroiam o schema, si inca ceva-fara panel conectat nu se incalzeste mos-fet.

multumesc

cu stima!

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Imi este greu sa cred ca din cauza conzilor sa fiarba mosfetul,ai verificat baretele cu leduri? sau pune un bec pana in 40w pe alimentare leduri si vezi ce se intampla

Link spre comentariu

Buna dimineata,

se incalzaste foarte tare mos-fet-ul de pe tens. led+, pana se deslipeste de pe placa(practic in 2 sec fierbe). In rest tv-ul functioneaza normal, tens. de 12v si 5v normale-cred probleme comanda driver invertor. Vreau sa verific conzii din jurul driver(MP3389), dar nu le stiu valorile de asta vroiam o schema, si inca ceva-fara panel conectat nu se incalzeste mos-fet.

multumesc

cu stima!

Am avut asemenea defect, dar la alta marca de tv, de vina a fost dioda, dupa ce am inlocuit-o mosfetul nu se mai incingea deloc. Nu este exclus sa fie de vina si bobina, dar e mai putin probabil.......

post-237484-0-65069800-1491815920_thumb.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări