Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema menu.

Vizitator Teo. Hs

Postări Recomandate

Vizitator Teo. Hs

Tv Grandin ld224gtb. Are o placa vestel 17mb82-2. Am intrat in meniul secrect apasand: Menu 4735 si m-am jucat pe acolo si am dezactivat meniul si acum nu mai are nici o reactie cand apas pe butonul meniu. Cum as putea sa fac sa reapara meniul cum a fost?

Multumesc pt orice raspuns.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

13

• stefank

2

• dan cod

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Teo. Hs

nu merge. Pana acum trebuia sa apara meniu si dupa sa introduc 4735 acum nu imi mai apare meniul ca sa introduc. nu are nici o reactie cand apas menu

Link spre comentariu
Vizitator Teo. Hs

nu merge am incercat. mie pana acum trebuia sa-mi apara meniu si apoi sa introduc codul. acum nu imi mai apare meniul ca sa introduc. daca dau sa introduc fara menu imi merge pe canalul 4735.

Link spre comentariu

nu merge am incercat. mie pana acum trebuia sa-mi apara meniu si apoi sa introduc codul. acum nu imi mai apare meniul ca sa introduc. daca dau sa introduc fara menu imi merge pe canalul 4735.

Atunci cred ca este vorba despre soft...Adica trebuie resoftat . :scarpin

Link spre comentariu

imi poti lasa un link te rog?

Va rugam frumos sa va completati locatia dvs in profil...ca sa stim si noi de unde sunteti...

Si poate asa veti gasi pe cineva care sa va ajute...cu problema pe care o aveti cu acest tv-u...

Iar un link...v-am oferit eu mai sus.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări