spark Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 O intrebare va rog__m-am apucat sa reconditionez un amplificator electromures AS15201__ce tipuri de microfoane functioneaza ???????_ am incercat cu microfon tip condesator (electret) si nu merge__sa incerc sa fac rost de unul dinamic model vechi ??? Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 La microfonul electret i-ai pus alimentare? Link spre comentariu
spark Postat Aprilie 7, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2017 acelasi lucru mi l-a spus si fratemeu__""vitelule inseriaza microfonul cu o baterie de 1.5V si merge beton""___multam de raspuns @sesebe Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 1.5V nu-i suficient...... Link spre comentariu
spark Postat Aprilie 7, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Ok am observat si eu . ma gindeam ca scap mai usor Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 (editat) De unde anume se deduce ca respectivul amplificator ar avea intrare pentru microfon? În altă ordine de idei, ce este atât de greu ca să se tragă la una din mufele DIN (cea dorită), din tensiunea de alimentare a repetorului pe emitor de la intrarea de impedanță ridicată, printr-o rezistență, o polarizare pentru un microfon electret? (chiar și telealimentat) Editat Aprilie 7, 2017 de Real Minitehnicus Link spre comentariu
spark Postat Aprilie 8, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2017 S-a rezolvat_sub butonul de on-off am montat o mufa jack , am improvizat pe cablaj de test raster un mini preamplificator (1.5x1.5 cm) alimentarea a fost culeasa de pe linia de alimentare a circuitelor integrate ( 8V) __ nu era pentru mine era pentru pustiul unui vecin (karaoke)__nu am vrut sa mutilez aspectul amplificatorului dar asa a fost ordinul propietarului ( a stat pe un raft intr-un bar undeva la tara citiva ani , iar eu l-am reconditionat ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum