Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microfoane

spark

Postări Recomandate

O intrebare va rog__m-am apucat sa reconditionez un amplificator electromures AS15201__ce tipuri de microfoane functioneaza ???????_ am incercat cu microfon tip condesator (electret) si nu merge__sa incerc sa fac rost de unul dinamic model vechi ???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spark

4

• sesebe

2

• Real Minitehnicus

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

De unde anume se deduce ca respectivul amplificator ar avea intrare pentru microfon?

Buwf2RP.jpg

WggvTqD.jpg

În altă ordine de idei, ce este atât de greu ca să se tragă la una din mufele DIN (cea dorită), din tensiunea de alimentare a repetorului pe emitor de la intrarea de impedanță ridicată, printr-o rezistență, o polarizare pentru un microfon electret? (chiar și telealimentat)

Editat de Real Minitehnicus
Link spre comentariu

S-a rezolvat_sub butonul de on-off am montat o mufa jack , am improvizat pe cablaj de test raster un mini preamplificator (1.5x1.5 cm) alimentarea a fost culeasa de pe linia de alimentare a circuitelor integrate ( 8V) __ nu era pentru mine era pentru pustiul unui vecin (karaoke)__nu am vrut sa mutilez aspectul amplificatorului dar asa a fost ordinul propietarului ( a stat pe un raft intr-un bar undeva la tara citiva ani , iar eu l-am reconditionat )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări