Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ivory

grasi

Postări Recomandate

buna ziua stimati prieteni am si eu o mica problema si cred ca as gasi la dvs o rezolvare am un tv ivory diagonala 37cm si am o problema cu el nu am sonor cand schimb canalul se aude fasait in difuzor ca si cand nu are emisiune si cand apare imaginea se opreste fasaitul dar nu se aude in schimb cand il bag pe scart se aude dar cand apare imaginea a tacut . modelul este TV14PAL rog o idee .stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• dan cod

2

• grasi

2

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

buna ziua stimati prieteni am si eu o mica problema si cred ca as gasi la dvs o rezolvare am un tv ivory diagonala 37cm si am o problema cu el nu am sonor cand schimb canalul se aude fasait in difuzor ca si cand nu are emisiune si cand apare imaginea se opreste fasaitul dar nu se aude in schimb cand il bag pe scart se aude dar cand apare imaginea a tacut . modelul este TV14PAL rog o idee .stima

Aveti si schema pentru acest tv-u....

post-177758-0-61629300-1491502375_thumb.jpg

post-177758-0-22838500-1491502383_thumb.jpg

Link spre comentariu

Eu de pe telefon nu pot vedea schema dar așa vag cum o văd bănuiesc că este cu STV224X.Trebuie văzut dacă la ieșire din jungla este sunet tot timpul.

Exact !! Asa si scrie STV224X,deci s-ar putea sa fie STV2246 sau STV2248. :scarpin

Totusi ar fi bine sa ne spuna mai sigur colegul,grasi despre ce este vorba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări