grasi Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 buna ziua stimati prieteni am si eu o mica problema si cred ca as gasi la dvs o rezolvare am un tv ivory diagonala 37cm si am o problema cu el nu am sonor cand schimb canalul se aude fasait in difuzor ca si cand nu are emisiune si cand apare imaginea se opreste fasaitul dar nu se aude in schimb cand il bag pe scart se aude dar cand apare imaginea a tacut . modelul este TV14PAL rog o idee .stima Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Ce jungla are?După mine are probleme cu mutingul. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 buna ziua stimati prieteni am si eu o mica problema si cred ca as gasi la dvs o rezolvare am un tv ivory diagonala 37cm si am o problema cu el nu am sonor cand schimb canalul se aude fasait in difuzor ca si cand nu are emisiune si cand apare imaginea se opreste fasaitul dar nu se aude in schimb cand il bag pe scart se aude dar cand apare imaginea a tacut . modelul este TV14PAL rog o idee .stima Aveti si schema pentru acest tv-u.... Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Eu de pe telefon nu pot vedea schema dar așa vag cum o văd bănuiesc că este cu STV224X.Trebuie văzut dacă la ieșire din jungla este sunet tot timpul. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Eu de pe telefon nu pot vedea schema dar așa vag cum o văd bănuiesc că este cu STV224X.Trebuie văzut dacă la ieșire din jungla este sunet tot timpul. Exact !! Asa si scrie STV224X,deci s-ar putea sa fie STV2246 sau STV2248. Totusi ar fi bine sa ne spuna mai sigur colegul,grasi despre ce este vorba. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Aici schema http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/60806/Ivory_TV14PAL%20,%20TV21PAL.html Prima data vedeti norma de sunet din meniu sa fie setata corect Link spre comentariu
grasi Postat Aprilie 7, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2017 va multumesc la toti pentru ajutor am remediat problema cu mutingul a fost defectul.stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum