en Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 In urma cu ani buni,am gasit intr-o revista Tehnium,un proiect de sezlong,superingenios.L-am tot cautat,dar nu mai dau de el,sau poate ca acel numar din revista s-a ratacit.Poate ca vreun pasionat de sezlonguri...de senzatie,da peste el. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Ceva descriere a respectivului şezlong se poate ? Să ştim ce căutăm....măcar din ce deceniu era revista. Link spre comentariu
en Postat Aprilie 7, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2017 (editat) Cred ca inainte de '89!! Mi-aduc aminte ca notasem intr-un carnetel si numarul revistei,dar...anii au trecut.Era destul de ingenios:reglabil in limite largi,daca nu ma insel avea chiar functia de balansoar. Editat Aprilie 7, 2017 de en Link spre comentariu
Vasyl Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 (editat) Tehnium 8006, 8107. Nu? Editat Aprilie 7, 2017 de Vasyl Link spre comentariu
Sandu 64 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 (editat) Almanah tehnium 1986,pag65 Spor la mesterit Editat Aprilie 7, 2017 de Sandu 64 Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 http://blog.copcea.ro/files/tehnium/almanahuri/almanah86.pdf Link spre comentariu
en Postat Aprilie 12, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2017 (editat) Va multumesc la toti! Chiar am intentia sa ma apuc de treaba in viitorul apropiat,pentru ca mi s-a parut ca este un model deosebit de sezlong,raportat la ce se gaseste acum pe piata. Editat Aprilie 12, 2017 de en Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum