Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Suport suflanta

Vizitator dani502017

Postări Recomandate

Vizitator dani502017

Salutare azi am comandat acest suport pt suflanta dupa ca am vazut la un amic cat de util este atunci cand il ai.

Cei interesati ii voi da pe PM de unde se poate lua.

post-264113-0-28265900-1491474944_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian Roman

2

• dan cod

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator dani502017

Cel aratat de ,,cata82,, nu il mai au in stoc am sunat la ei acum.

Astept sa vedem ce zice koko eventual luam impreuna si platim transportul in doi trei cin mai vrea sa ia

Editat de dani502017
Link spre comentariu

este la fel ca cel vazut de mine la acelasi pret,astept sa imi zici si mie cat e transportul si cate zile face

Nu am primit inca raspuns , daca primesc o sa postez , dar din ce stiu eu cu Ups , Dhl , Gls ....

e sigur peste 35 -40 € .

Link spre comentariu

Oricum ne e prea clar cu el . Vanzatori din America percep direct si taxele vamale .

Am gasit altul .

http://www.ebay.com/itm/321778232066?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&fromMakeTrack=true

Si altele .

https://www.aliexpress.com/w/wholesale-hot-air-gun-clamp.html?spm=2114.01010208.0.0.5y4OqW&initiative_id=QRW_20170406080715&site=glo&groupsort=1&SortType=price_asc&g=y&SearchText=hot+air+gun+clamp

Daca puneti 2-3 e nu e mare lucru de acoperit taxa de transport iar cu Dhl vine in maxim 10 zile nu trebuie asteptat 1 luna .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări