Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led LG 32 LN540b defect t-con imagine in reluare- stearsa.

valioval

Postări Recomandate

Salut

Stie cineva despre acest model de led de unde provine defectul acesta / se vede sters si in reluare imaginea nici culorile sunt bune .Daca accesez de exemplu imaginea de menu pe ecran se vede doar cateva caractere/icoane dupa un timp se aprinde toate dar se vede scrisul /functia data anterior adica un alt scris sau nr program

daca imaginea este in miscare se vede in reloare am banuit integratul BD8174 MU nu se incinge tensiunile par sa fie bune/

Nu pot sa schimb placa este cu tot cu panglicile de la display.Displaiul este HC320DXN-VHFPA-21XX cu 10 panglici lipite de aceasta placa sharp cu problema de mai sus

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valioval

2

• iuliantv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator dani502017

Salut

Stie cineva despre acest model de led de unde provine defectul acesta / se vede sters si in reluare imaginea nici culorile sunt bune .Daca accesez de exemplu imaginea de menu pe ecran se vede doar cateva caractere/icoane dupa un timp se aprinde toate dar se vede scrisul /functia data anterior adica un alt scris sau nr program

daca imaginea este in miscare se vede in reloare am banuit integratul BD8174 MU nu se incinge tensiunile par sa fie bune/

Nu pot sa schimb placa este cu tot cu panglicile de la display.Displaiul este HC320DXN-VHFPA-21XX cu 10 panglici lipite de aceasta placa sharp cu problema de mai sus

Daca nu se incinge bd-ul asta nu inseamna ca poate fi ok!!!

Asta e modelul de t-con?

http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-660245970-placa-t-com-y-de-encendido-tv-lg-32-ln540b-_JM

Link spre comentariu

Salut

BD8174MU este convertorul de tensiuni DC-DC, nu ai treaba cu el, mai bine pune niste poze cu defectul, daca vrei raspunsuri OK

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări