Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Fisiere virusate

ion_vasile

Postări Recomandate

Multumesc Nico,

Creg ca acesta nu face decriptarea,asigura protectia la criptatare.

Multumesc F.Iordache,

Kaspersky-ul a curatat HDD-ul,dar nu a decriptat fisierele.

O sa mai caut.Am avut doi *Trojani* genericii.

Link spre comentariu

Multumesc Nico,

Creg ca acesta nu face decriptarea,asigura protectia la criptatare.

Multumesc F.Iordache,

Kaspersky-ul a curatat HDD-ul,dar nu a decriptat fisierele.

O sa mai caut.Am avut doi *Trojani* genericii.

Exista si ceva pentru decriptarea fisierelor...dar se gaseste doar cu banii, nu este free...

Daca sunt documente importante,atunci se merita ca sa dati bani pe acest mic program..dar daca sunt fisiere mai putin impotante...atunci nu se merita.

O zi minunata va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Kaspersky se mai poate procura gratis si legal de undeva la ora actuala?

Da,da acest antivirus Kaspersky internet security este free,adica se descarca dupa net,dar doar pentru 30 zile..asa cum zice si colegul.

O zi minunata va doresc !!!

Link spre comentariu

Asa il poti descarca si de pe DVD-urile ce se vand impreuna cu diverse reviste din domeniul IT (ex. revista Chip) dar eu am intrebat daca poate fi procurat gratis si legal pentru a fi folosit permanent.Eu l-am folosit pana acuma vreo 10 ani cand era gratis si a fost foarte bun dar dupa ce a trebuit sa-i cumpar licenta am renuntat caci pretul nu era chiar asa de mic.

Link spre comentariu

Asa il poti descarca si de pe DVD-urile ce se vand impreuna cu diverse reviste din domeniul IT (ex. revista Chip) dar eu am intrebat daca poate fi procurat gratis si legal pentru a fi folosit permanent.Eu l-am folosit pana acuma vreo 10 ani cand era gratis si a fost foarte bun dar dupa ce a trebuit sa-i cumpar licenta am renuntat caci pretul nu era chiar asa de mic.

Kaspersky Internet Security Multi-Device European Edition, 1 Pc-u / Licenta 1 An = 103 ron .

Kaspersky Internet Security Multi-Device Eastern Europe Edition, 1 Pc-u / Licenta 15 luni = 108 ron.

Link spre comentariu

Am auzit ca preturile pentru folosirea respectivului antivirus nu sunt asa de mari iar atunci chiar nu are rost sa alegi varianta gratuita pentru numai 30 de zile sau sa-l descarci ilegal.Multumesc pentru informatii.Numai bine!

Link spre comentariu

Daca este vorba de fisiere criptate de ransomware, utilitare de decriptare gratuite se gasesc aici:

https://www.nomoreransom.org/decryption-tools.html

Daca nu se stie care ransomware a criptat fisierele, se poate identifica incarcand cateva fisiere aici:

https://www.nomoreransom.org/crypto-sheriff.php

Din pacate inca nu exista utilitar de decriptare pentru fiecare ransomware existent...

Link spre comentariu

In link-ul de mai sus sunt in momentul de fata 37 de utilitare de decriptare (fiecare pentru alt ransomware), deci daca fisierele au fost criptate de un ransomware pentru care exista deja utilitar de decriptare, atunci sigur se gaseste acolo. Conteaza doar sa fie identificat corect ransomware-ul care a criptat fisierele (folosind Crypto Sheriff din al doilea link). Daca cumva inca nu exista utilitar de decriptare pentru ransomware-ul respectiv, atunci se mai poate verifica peste o saptamana pagina respectiva, periodic apar noi utilitare de decriptare.

Link spre comentariu

Se pare ca nici unul nu este *compatibil* cu acest viermisor,care mi-a distrus circa 270 Gb documete.Ce nu o sa pot recupera niciodata,sunt cele cateva sute de fisiere HEX -toate salvate din LCD-uri in decursul anilor.

O sa urmaresc in continuare site-ul batranului KGB-ist. Inca o data *Va multumesc*.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări