ion_vasile Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Am o serie de fisiere [virusate] transformate in fisiere fantoma,mai pot fi deblocate ? Sunt fisiere PDF,RAR,HEX care nu mai pot fi accesate. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Incearca cu asta: https://www.bitdefender.com/solutions/anti-ransomware-tool.html Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Incercati : Bitdefender internet security sau Kaspersky internet security . Link spre comentariu
ion_vasile Postat Aprilie 6, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Multumesc Nico, Creg ca acesta nu face decriptarea,asigura protectia la criptatare. Multumesc F.Iordache, Kaspersky-ul a curatat HDD-ul,dar nu a decriptat fisierele. O sa mai caut.Am avut doi *Trojani* genericii. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 (editat) Multumesc Nico, Creg ca acesta nu face decriptarea,asigura protectia la criptatare. Multumesc F.Iordache, Kaspersky-ul a curatat HDD-ul,dar nu a decriptat fisierele. O sa mai caut.Am avut doi *Trojani* genericii. Exista si ceva pentru decriptarea fisierelor...dar se gaseste doar cu banii, nu este free... Daca sunt documente importante,atunci se merita ca sa dati bani pe acest mic program..dar daca sunt fisiere mai putin impotante...atunci nu se merita. O zi minunata va doresc !!! Editat Aprilie 6, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Kaspersky se mai poate procura gratis si legal de undeva la ora actuala? Link spre comentariu
ion_vasile Postat Aprilie 6, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Da -chiar foarte legal .Trial pentru 30zile. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 (editat) Kaspersky se mai poate procura gratis si legal de undeva la ora actuala? Da,da acest antivirus Kaspersky internet security este free,adica se descarca dupa net,dar doar pentru 30 zile..asa cum zice si colegul. O zi minunata va doresc !!! Editat Aprilie 6, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Asa il poti descarca si de pe DVD-urile ce se vand impreuna cu diverse reviste din domeniul IT (ex. revista Chip) dar eu am intrebat daca poate fi procurat gratis si legal pentru a fi folosit permanent.Eu l-am folosit pana acuma vreo 10 ani cand era gratis si a fost foarte bun dar dupa ce a trebuit sa-i cumpar licenta am renuntat caci pretul nu era chiar asa de mic. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 (editat) Asa il poti descarca si de pe DVD-urile ce se vand impreuna cu diverse reviste din domeniul IT (ex. revista Chip) dar eu am intrebat daca poate fi procurat gratis si legal pentru a fi folosit permanent.Eu l-am folosit pana acuma vreo 10 ani cand era gratis si a fost foarte bun dar dupa ce a trebuit sa-i cumpar licenta am renuntat caci pretul nu era chiar asa de mic. Kaspersky Internet Security Multi-Device European Edition, 1 Pc-u / Licenta 1 An = 103 ron . Kaspersky Internet Security Multi-Device Eastern Europe Edition, 1 Pc-u / Licenta 15 luni = 108 ron. Editat Aprilie 6, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Am auzit ca preturile pentru folosirea respectivului antivirus nu sunt asa de mari iar atunci chiar nu are rost sa alegi varianta gratuita pentru numai 30 de zile sau sa-l descarci ilegal.Multumesc pentru informatii.Numai bine! Link spre comentariu
belasajgo Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Daca este vorba de fisiere criptate de ransomware, utilitare de decriptare gratuite se gasesc aici: https://www.nomoreransom.org/decryption-tools.html Daca nu se stie care ransomware a criptat fisierele, se poate identifica incarcand cateva fisiere aici: https://www.nomoreransom.org/crypto-sheriff.php Din pacate inca nu exista utilitar de decriptare pentru fiecare ransomware existent... Link spre comentariu
ion_vasile Postat Aprilie 8, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Va multumesc ! O sa incerc si cu acesta.Am mai primit cateva softuri de la cativa colegi de pe afara [fara rezulate].Mai am vreo trei de incercat. Link spre comentariu
belasajgo Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 In link-ul de mai sus sunt in momentul de fata 37 de utilitare de decriptare (fiecare pentru alt ransomware), deci daca fisierele au fost criptate de un ransomware pentru care exista deja utilitar de decriptare, atunci sigur se gaseste acolo. Conteaza doar sa fie identificat corect ransomware-ul care a criptat fisierele (folosind Crypto Sheriff din al doilea link). Daca cumva inca nu exista utilitar de decriptare pentru ransomware-ul respectiv, atunci se mai poate verifica peste o saptamana pagina respectiva, periodic apar noi utilitare de decriptare. Link spre comentariu
ion_vasile Postat Aprilie 10, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Se pare ca nici unul nu este *compatibil* cu acest viermisor,care mi-a distrus circa 270 Gb documete.Ce nu o sa pot recupera niciodata,sunt cele cateva sute de fisiere HEX -toate salvate din LCD-uri in decursul anilor. O sa urmaresc in continuare site-ul batranului KGB-ist. Inca o data *Va multumesc*. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum