Vizitator gabitzu1 Postat Mai 15, 2007 Partajează Postat Mai 15, 2007 Caut schema receptorului de satelit de la DigiTv Hyundai Hss1160NA. Link spre comentariu
fenobarbital Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 si eu, dar sint convins ca n-o voi gasi in veci; nici imaginea Flash-ului macar... Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 eh nu!!solutii...http://www.sateliti.org/index.php Link spre comentariu
Vizitator bionut Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Buna seara,am nevoie de schema de la receiver-ul HSS 1160 sau macar daca ma poate ajuta cineva cu tipul circuitului integrat din circuitul de alimentare (mi-a pocnit exact in partea de sus unde era inscriptionat modelul). am incercat la service digi dar dupa o ora de stat la coada m-am lasat pagubas.multumesc Link spre comentariu
cneamtu Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Nu inteleg de ce va complicati, eu stiu ca cei de la DIGI inlocuiau receptoarele defecte, chiar daca erau proprietate personala. Link spre comentariu
Vizitator bionut Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 il schimba doar daca este in garantie....si nu mai este cazul Link spre comentariu
naetv Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 il schimba doar daca este in garantie....si nu mai este cazulDepinde : daca l-ai cumparat sau este in custodie , dat in folosinta - atunci este proprietatea lor si e treaba lor sa il repare Link spre comentariu
Vizitator bionut Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 am fost la ei si nu mi-l schimba, fiind proprietate si iesit din garantie, am rugamintea daca poate cineva sa-mi faca o poza la circuitul de alimentare, chiar as ramane recunoscator! Link spre comentariu
essu Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 am eu unul car are partea de alimentare buna te-as putea ajuta sa al repari pe al tau ! astept un mesaj privat si apoi dezbatem cazul pe forum eu am mai rezolvat cateva. Link spre comentariu
ollync Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Daca nu ai rezolvat trimite pm . Link spre comentariu
ianc Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 ICE 28265,0449LOP,XK409018K05 asta e tot ce scrie pe IC sursa Link spre comentariu
ollync Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Integratul din sursa este un controler PWM , fabricat de Infineon , ICE 2B265. Uite si un datasheet : http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... ver4.5.pdf Link spre comentariu
Nemesis Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Ma bag si eu aici ca tot de Hyundai HSS 1160 este vorba.Schema lui se pare ca e cam greu e gasit, asa ca rezum problema poate are cineva vreo sugestie mai constructiva decat "next".Se facea ca era intr-o noapte frumoasa de vara, calda si senina. Apoi a venit o furtuna cu fulgere si trasnete care cred ca au flirtat putin cu antena Yagi la care e legat televizorul din cazul meu. Televizorul era legat prin scart si la un receptor de satelit HSS1160 (nu mai are importanta de ce televizorul era legat si la receptor si la yagi ). Din seara aia electrizanta, a murit iesirea scart a receptorului si acum merg doar iesirea de RF si aia A/V pe RCA-uri.Or fi ceva sms-uri ramase mute sau paote chiar si trasee de cablaj cu defecte bine pitite...la un ochi liber nu se vede nimic suspect.&...the stupid question: ideas ? Link spre comentariu
ollync Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Ma bag si eu aici ca tot de Hyundai HSS 1160 este vorba.Schema lui se pare ca e cam greu e gasit, asa ca rezum problema poate are cineva vreo sugestie mai constructiva decat "next".Se facea ca era intr-o noapte frumoasa de vara, calda si senina. Apoi a venit o furtuna cu fulgere si trasnete care cred ca au flirtat putin cu antena Yagi la care e legat televizorul din cazul meu. Televizorul era legat prin scart si la un receptor de satelit HSS1160 (nu mai are importanta de ce televizorul era legat si la receptor si la yagi ). Din seara aia electrizanta, a murit iesirea scart a receptorului si acum merg doar iesirea de RF si aia A/V pe RCA-uri.Or fi ceva sms-uri ramase mute sau paote chiar si trasee de cablaj cu defecte bine pitite...la un ochi liber nu se vede nimic suspect.&...the stupid question: ideas ?Intrarea de scart de pe TV iti functioneaza ? Incearca sa pui un dvd sau ceva cu care sa dai semnal pe scart. Link spre comentariu
Nemesis Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Receptaurul a fost incercat si pe alte televizoare, si tot nu functiona. Acum din mufa scart care trebuia sa fie bagata in scart-ul receptorului sunt scoase 2 rca-uri pt A/V ...iar alea 2 rca-uri sunt infipte in iesirile rca ale receptorului. Deci toate iesirile receptorului merg, cu exceptia scart-ului . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum