Freaka666 Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Poate ai setat reteaua ca public network din graba, pune home sau work. Si cum a spus toata lumea de mai sus verifica DNS, am intalnit probleme similare dar pe wired lan nu pe wireless, uneori lasi DNS pe auto la placa de retea si merge. Daca e auto si nu merge pune DNS-ul ISP-ului. Link spre comentariu
dany_cta Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 La dns recomand sa pui 8.8.8.8 si 8.8.4.4, nu ale ISP-ului. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Aprilie 11, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Se pare ca e recunoscut dupa MAC-ul placii de retea si ceva(habar n-am ce) al placii de baza.Mac-ul l-am schimbat,stie cineva ce recunoste la placa de baza?.imediat pun si printul cu ipconfig/all. Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Atentie, daca folosesti MAC-ul tabletei pentru probe, trebuie sa inchizi tableta. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Aprilie 11, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2017 A fost inchisa,nu merge. Link spre comentariu
lrai Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Ai 2 variante: 1. ia legatura cu administratorul retelei si rezolvati problemele dintre voi. 2. fa-ti contract la un provider de internet. varianta cu smecherii nu merge, administratorul retelei e clar ca stie ce face. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Aprilie 11, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Irai,nici una din variante nu merge.La pct 1 n-am nici o probl cu administratorul(e alta problema.nu el le-a blocat) iar contract cu providerul am.Am si 50Gb pe telefon,arhisuficienti in locatia respectiva la cat folosesc acolo netul. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 (editat) ...pai ramane reset router si reconfigurare.... PS: Sunt unele routere ( nu multe modele) la care raman "agatate" restrictiile Editat Aprilie 11, 2017 de Eusebiu Angelescu Link spre comentariu
loleksibolek Postat Aprilie 11, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Nu am acces la router,dar am reusit sa rezolv setand eu IP-ul ,altul decat cele care se atribuiau automat.Ramane intrebarea,cum este recunoscut calculatorul si i se atribuie un IP care nu avea acces la internet?MAc nu,nume calculator nu,sistem operare nu.Ceva idei? Link spre comentariu
dany_cta Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Pui aceleasi intrebari fara sa ne dai nici o informatie ceruta in schimb. Tot nu ne-ai aratat ce intorcea comanda ipconfig /all. Raspunsul meu bazat de presupuneri ca altceva nu ne-ai aratat este ca nu este nimic blocat, reteaua a functionat mereu normal doar calculatorul tau nu si-a luat gateway-ul sau dns-urile corect, setandu-le manual ai rezolvat problema, ceva ce s-ar fi vazut daca ne-ai fi aratat ce intoarce comanda aia. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 E greu de inteles ce mac schimbai. Daca te conectezi cu un dispozitiv,aceluia trebuie sa-i schimbi adresa mac. Daca tu schimbai adresa mac a placii de retea dar te conectai cu un stick wireless,era fix degeaba. Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 A precizat mai sus ca la acelasi stick se mai conecteaza cu 2 dispozitive care sunt in regula. Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 esti cumva temporar in locatia respectiva? adica..pt cateva luni de zile? de exemplu 6 luni de zile? ai grija cu conectarile astea, nu degeaba sunt puse restrictii! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum