Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Blocare acces calculator retea

loleksibolek

Postări Recomandate

Poate ai setat reteaua ca public network din graba, pune home sau work. Si cum a spus toata lumea de mai sus verifica DNS, am intalnit probleme similare dar pe wired lan nu pe wireless, uneori lasi DNS pe auto la placa de retea si merge. Daca e auto si nu merge pune DNS-ul ISP-ului.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• loleksibolek

10

• daniels

4

• dany_cta

4

• ndor

2

Top autori în acest subiect

Se pare ca e recunoscut dupa MAC-ul placii de retea si ceva(habar n-am ce) al placii de baza.Mac-ul l-am schimbat,stie cineva ce recunoste la placa de baza?.imediat pun si printul cu ipconfig/all.

Link spre comentariu

Ai 2 variante:

1. ia legatura cu administratorul retelei si rezolvati problemele dintre voi.

2. fa-ti contract la un provider de internet.

varianta cu smecherii nu merge, administratorul retelei e clar ca stie ce face.

Link spre comentariu

Irai,nici una din variante nu merge.La pct 1 n-am nici o probl cu administratorul(e alta problema.nu el le-a blocat) iar contract cu providerul am.Am si 50Gb pe telefon,arhisuficienti in locatia respectiva la cat folosesc acolo netul.

Link spre comentariu

...pai ramane reset router si reconfigurare....

PS: Sunt unele routere ( nu multe modele) la care raman "agatate" restrictiile

Editat de Eusebiu Angelescu
Link spre comentariu

Nu am acces la router,dar am reusit sa rezolv setand eu IP-ul ,altul decat cele care se atribuiau automat.Ramane intrebarea,cum este recunoscut calculatorul si i se atribuie un IP care nu avea acces la internet?MAc nu,nume calculator nu,sistem operare nu.Ceva idei?

Link spre comentariu

Pui aceleasi intrebari fara sa ne dai nici o informatie ceruta in schimb. Tot nu ne-ai aratat ce intorcea comanda ipconfig /all.

Raspunsul meu bazat de presupuneri ca altceva nu ne-ai aratat este ca nu este nimic blocat, reteaua a functionat mereu normal doar calculatorul tau nu si-a luat gateway-ul sau dns-urile corect, setandu-le manual ai rezolvat problema, ceva ce s-ar fi vazut daca ne-ai fi aratat ce intoarce comanda aia.

Link spre comentariu

E greu de inteles ce mac schimbai.

Daca te conectezi cu un dispozitiv,aceluia trebuie sa-i schimbi adresa mac.

Daca tu schimbai adresa mac a placii de retea dar te conectai cu un stick wireless,era fix degeaba.

Link spre comentariu

esti cumva temporar in locatia respectiva? adica..pt cateva luni de zile? de exemplu 6 luni de zile? ai grija cu conectarile astea, nu degeaba sunt puse restrictii!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări