Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv digital led haier

Postări Recomandate

Vizitator dani502017

Faza e ca se sting 2 grupe de pe o alimentare si 2 de pe cealalta alimentare....am inversat mufele si face la fel....

de ce nu vrei sa testezi cu becuri sa vezi exact unde e problema,te chinui si pierzi timp aiurea cu el

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Buna ziua.Cum sa testez cu becuri?

f,simplu un bec 220/40w il pui pe firele care pleaca la invertor,mai poti testa si altfel .o sursa reglabila cu ampermetru reglata pe tensiunea cat are ledul si verifici fiecare led in parte cele cu amperaj mare sunt cu probleme

Editat de dani502017
Link spre comentariu

Proba cu becul nu este sigura,sunt invertoare care nu aprind becul.Am incercat cu bec de 40w si cu bec de 25w si nu a mers.Daca invertorul sesizeaza un led defect din x leduri de pe una din barete si intra in protectie,cum credeti ca va actiona la un bec?Posibil sa-l aprinda,dar la mine nu a mers...Am verificat invertorul cu 5 led-uri de 3w inseriate si a mers Ok.Am gasit la verificarea cu "testerul de leduri"un singur led defect pe una din barete,Dupa inlocuirea led_ului tv a functionat normal.Daca luam de buna metoda cu becul,bibileam si acum cand va scriu la invertor...Deci atentie marita la verificarea invertoarelor...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări