Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O problema de rastru la TV SAMSUNG

gigi56

Postări Recomandate

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

13

• gigi56

13

• surubarila

7

• dan cod

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

- bine si va multumesc foarte frumos pentru dumpul postat de dvs ,acum sa vedem cine ma ajuta cu a memorie reanscrisa astept un raspuns in M.p si trimit locatiea.

Va doresc o zi frumasa.

Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN

- bine si va multumesc foarte frumos pentru dumpul postat de dvs ,acum sa vedem cine ma ajuta cu a memorie reanscrisa astept un raspuns in M.p si trimit locatiea.

Va doresc o zi frumasa.

3.11 -Nu abuzati de functia PM(Mesageria Privata). Toate discutiile tehnice este obligatoriu sa se faca public, folositi PM-ul doar pentru discutii absolut private.

3.15 -Completati cat mai corect campurile din profilul userului precum Locatia, Ocupatia ...etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti"...

Si mie mi s-a cerut sa trec locatia,si m-am conformat regulamentului.

Link spre comentariu

Ce se mai discuta despre acest tv-u Samsung,adica pana la urma ia trimis cineva doua-trei memorii rescrise ???

Pentru ca asa ramasese vorba,Dar eu unul vad ca a cam inghetat acest topic....

O zi minunata va doresc !!!

Link spre comentariu

Am spus ca-l ajut si am vorbit serios.Nu mi-a trimis date de contact , nici ce dump(uri) doreste , imi pare rau....o sa plec peste cateva zile.

Pai v-am spus eu ce dumpuri sa-i rescrieti pe momerii...

Va mai spun inca odata ce dumpuri sa-i rescrieti .

Dump-urile sunt urmatoarele :

Samsung CZ-20V102T - Chassis KS1A - Cpu tda9351ps.n2.3i1308 - Eeprom 24c08 - Original.
Samsung CZ-21H42T chassis KS1A proc TDA9351PS-N2-3i1003
Samsung CZ-21F12ZSR chassis KS1A proc TDA9381PS-N2-3-0458 CA8223

Aceste dump-uri le gasiti pe acest topic... Adica de la inceputul topic-ului pana la sfarsitul topic-ului.... :reytre

Acum urmeaza sa va ofere domnul Gigi un mp...cu datele de livrare ale dansului pentru ati putea sa le trimiteti...

O zi minunata va doresc !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări