neluelectron Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 am o telecomanda de la un risaiver care a cazut jos si am gasit ledul crapat pot sa pun un led de la o alta telecomanda normala de tv ... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Normal ca merge !! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 (editat) am o telecomanda de la un risaiver care a cazut jos si am gasit ledul crapat pot sa pun un led de la o alta telecomanda normala de tv ... YES . De ce sa nu mearga ??? Acest led poate sa fie alb, poate sa fie si albastru,nu conteaza asta,conteaza doar sa fie tot de telecomanda. Editat Aprilie 4, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Asta nu e întrebare. Link spre comentariu
neluelectron Postat Aprilie 4, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2017 am pus un led de telecomanda si merge , Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 am pus un led de telecomanda si merge , Okk,atunci sa o stapaniti sanatos telecomanda...si sa aveti ff mare grija de ea..ca sa nu se mai sparga si acest led... O seara minunata va doresc !!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Asta nu e întrebare. Adevarat e!, dar totusi poate colegu' nu avea la indemana led de schimb si a vrut sa fie sigur, ca sa nu alerge degeaba dupa led...... Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 A fi,sau a nu fi Link spre comentariu
neluelectron Postat Aprilie 4, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2017 De stiut stiam eu ca ar trebui sa mearga ,dar totusi am intrebat pentru ca nu mai schimbasem ,si am vrut sa fiu sigur ....... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Eu cred ca aici se vorbeste despre senzorul ir si nu despre un led neimportant la care se aprinde cind este telecomanda functionala Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Era vorba de emițătorul IR Link spre comentariu
Alextv Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Era vorba de emițătorul IR Exact.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum