Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cumparare telefon de la chinezi

Postări Recomandate

Ma bate gandul sa-mi iau un telefon Xiaomi Redmi 4A (16 Gb, 2 Gb ram, dual sim, etc) de la chinezi(am gasit la vreo 100 de dolari) si am cateva intrebari:

1. Ati cumparat careva telefoane de la chinezi si daca da ce impresii/reclamatii ati avut fata de produsul primit?

2. Ce parere aveti despre modelul ales de mine(o sa-l folosesc pentru vorbit si net 95% din timp)?

3. Daca aveti o alta propunere in banii astia(de la chinezi sau din alta parte), va rog sa-mi spuneti.

Multumesc

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• YO9IBC

2

• dan_b11

2

• gabiferaru

1

Este ok telefonul! Xiaomi este cea mai tare marca din China. Eu am un Redmi Note 4 si pot sa spun ca bate multe nume rasunatoare..... Functioneaza impecabil, baterie 4100ma, contructie mecanica ultra, nu am ce sa-i reprosez.

Link spre comentariu

E luat din Romania, de la Quickmobile. Nu a trebuit sa-i fac nimic, are ROM varianta global, nu China. E complet, cu magazin Play, lb. romana, tot ce trebuie.

Link spre comentariu

Am luat si eu un Xiaomi Redmi 4 Prime, de pe banggood, am prins o promotie. Telefonul e excelent, se misca foarte bine. 3gb ram, octacore, 32gb stocare, full hd, senzor amprenta la doar 620 lei/free shipping...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări