dan_b11 Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Ma bate gandul sa-mi iau un telefon Xiaomi Redmi 4A (16 Gb, 2 Gb ram, dual sim, etc) de la chinezi(am gasit la vreo 100 de dolari) si am cateva intrebari: 1. Ati cumparat careva telefoane de la chinezi si daca da ce impresii/reclamatii ati avut fata de produsul primit? 2. Ce parere aveti despre modelul ales de mine(o sa-l folosesc pentru vorbit si net 95% din timp)? 3. Daca aveti o alta propunere in banii astia(de la chinezi sau din alta parte), va rog sa-mi spuneti. Multumesc Link spre comentariu
YO9IBC Postat Aprilie 15, 2017 Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Este ok telefonul! Xiaomi este cea mai tare marca din China. Eu am un Redmi Note 4 si pot sa spun ca bate multe nume rasunatoare..... Functioneaza impecabil, baterie 4100ma, contructie mecanica ultra, nu am ce sa-i reprosez. Link spre comentariu
dan_b11 Postat Aprilie 16, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2017 Este cumparat din China sau din Romania? Cu Rom-ul cum e? a trebuit sa-I faceti ceva update sau a mers asa cum l-ati cumparat? Link spre comentariu
YO9IBC Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 E luat din Romania, de la Quickmobile. Nu a trebuit sa-i fac nimic, are ROM varianta global, nu China. E complet, cu magazin Play, lb. romana, tot ce trebuie. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Am luat si eu un Xiaomi Redmi 4 Prime, de pe banggood, am prins o promotie. Telefonul e excelent, se misca foarte bine. 3gb ram, octacore, 32gb stocare, full hd, senzor amprenta la doar 620 lei/free shipping... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum