dan cod Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Da tot asa imi amintesc si eu..tot ca este vb...despre acest chassis CP005,dar totusi stiu ca sunt cam ciudate aceste tv-uri jvc-uri. Adica nu sunt ca si clasicele tv-uri Daewoo,tot cu acest chassis CP005...Adica aceste tv-uri jvc-uri stiu ca au procesoarele mai speciale..si softul putin mai diferit,fata de tv-urile Daewoo... O zi minunata va doresc !!! Nu au nimic mai special doar alt soft.Cu un MFY sau RCW te joci cu sasiul asta. Link spre comentariu
Vizitator alex_bb23 Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Nu au nimic mai special doar alt soft.Cu un MFY sau RCW te joci cu sasiul asta. Prima incercare va fi cu "telecomanda universala". Actiunea mea, am s-o trec la "impozit pe prostie" Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Adevarul este ca unuii au dat de tot peste cap TVurile umbland aiurea prin service.Asat se rezolva 100% dar sunt altele mult mai complicate. Link spre comentariu
Vizitator alex_bb23 Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 (editat) Am luat hotararea de a rescrie memoria - dani502017 ma va ajuta. Va multumesc pentru ajutor! Adevarul este ca unuii au dat de tot peste cap TVurile umbland aiurea prin service.Asat se rezolva 100% dar sunt altele mult mai complicate. Asa invatam Editat Aprilie 4, 2017 de alex_bb23 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum