Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rescriere memorie TV JVC AV-21JT5EU

Vizitator alex_bb23

Postări Recomandate

Vizitator alex_bb23

Am sunat direct la magazin si se pare ca au aceasta memorie in stoc. M-au intrebat de care imi trebuie: cu picioare scurte sau lungi :)

Am sa merg chiar astazi sa le cumpar pe ambele (nu stiu care este cea potrivita).

Am nevoie sa gasesc pe cineva care s-o monteze, avand in vedere ca, dupa rescrierea memoriei, va trebui ceva setari (geometrie etc.) facute

Recomandari?

Multumesc!

Editat de alex_bb23
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

10

• dan cod

4

• misuraelectronic

2

• adydep

2

Zile populare

Vizitator dani502017

Am sunat direct la Vector si se pare ca au aceasta memorie in stoc. M-au intrebat de care imi trebuie: cu picioare scurte sau lungi :)

Am sa merg chiar astazi sa le cumpar pe ambele (nu stiu care este cea potrivita).

Am nevoie sa gasesc pe cineva care s-o monteze... Recomandari?

Multumesc!

ai grija cu postarea magazinelor ,de asta ti-am zis pe PM de unde sa iei si asa cum am zis ai grija ca sunt doua modele ,daca te poti deplasa te ajut eu

Link spre comentariu

Am sunat direct la magazin si se pare ca au aceasta memorie in stoc. M-au intrebat de care imi trebuie: cu picioare scurte sau lungi :)

Am nevoie sa gasesc pe cineva care s-o monteze, avand in vedere ca, dupa rescrierea memoriei, va trebui ceva setari (geometrie etc.) facute

Recomandari?

Multumesc!

Eu unul cred ca are o memorie normala,adica dasta asa : 24C16.jpg

Eu unul nu cred ca este vorba despre o memorie smd..adica dasta asa : XXSOIC08.jpg

Dar pentru siguranta puteti sa luati una normala si una smd..pentru ca nu sunt scumpe,ambele memorii o sa va coste 2-3 lei maxim.

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Eu unul cred ca are o memorie normala,adica dasta asa : 24C16.jpg

Eu unul nu cred ca este vorba despre o memorie smd..adica dasta asa : XXSOIC08.jpg

Dar pentru siguranta puteti sa luati una normala si una smd..pentru ca nu sunt scumpe,ambele memorii o sa va coste 2-3 lei maxim.

nici eu nu cred ca e smd ,de asta i-am zis cand cauta sa aiba grija ce cumpara

Link spre comentariu
Vizitator alex_bb23

Va multumesc tuturor pentru ajutor!

Va voi tine la curent cu aceasta operatiune. Raman deschis la orice recomandare din partea dvs.

Multumesc!

Link spre comentariu

situatia alternativelor dvs se prezinta astfel ...

1-- cea mai convenabila dpv financiar este solutia de la postarea #8 , cu conditiile evidente ...sa aveti de la cine imprumuta acea universala , iar respectiva imprumutata sa fie suficient de complexa incit sa acopere si modelul resoftat , dar si modelul de jvc original . mare atentie , ca la modelul resoftat , intrarea in service se va face mai mult ca sigur intr-un mod diferit de jvc-ul original .

2-- pe locul al doilea se afla solutia de la postarea #5 ...si ea implica o cheltuiala relativ mica , insa rezultatele sint certe 101% .

3-- pe locul al treilea se afla solutia care presupune schimbarea memoriei cu una goala . sint 50% sanse sa se rescrie automat memoria , 50% sanse sa nu se scrie deloc . presimtirea mea nefasta este ca memoria nu se va inscrie automat , insa depanatorul care va face dezlipirea / lipirea + eventualele reglaje de geometrie va trebui platit oricum , chiar daca memoria se va fi inscris au ba . dintre cele 3 solutii posibile , aceasta este cea mai acumpa , evident . daca aceste operatiuni va sint familiare si le faceti chiar dvs , INSA NUMAI avind sculele si pregatirea necesare in acest sens , atunci pozitia 3-- face schimb in mod automat cu pozitia 2-- .

restul postarilor din acest topic , care nu se inscriu in aceste 3 solutii sint balarii fara valoare . mai departe , este strict optiunea dvs pe care cale alegeti sa mergeti ... :rzb

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
Vizitator alex_bb23

situatia alternativelor dvs se prezinta astfel ...

1-- cea mai convenabila dpv financiar este solutia de la postarea #8 , cu conditiile evidente ...sa aveti de la cine imprumuta acea universala , iar respectiva imprumutata sa fie suficient de complexa incit sa acopere si modelul resoftat , dar si modelul de jvc original . mare atentie , ca la modelul resoftat , intrarea in service se va face mai mult ca sigur intr-un mod diferit de jvc-ul original .

2-- pe locul al doilea se afla solutia de la postarea #5 ...si ea implica o cheltuiala relativ mica , insa rezultatele sint certe 101% .

3-- pe locul al treilea se afla solutia care presupune schimbarea memoriei cu una goala . sint 50% sanse sa se rescrie automat memoria , 50% sanse sa nu se scrie deloc . presimtirea mea nefasta este ca memoria nu se va inscrie automat , insa depanatorul care va face dezlipirea / lipirea + eventualele reglaje de geometrie va trebui platit oricum , chiar daca memoria se va fi inscris au ba . dintre cele 3 solutii posibile , aceasta este cea mai acumpa , evident . daca aceste operatiuni va sint familiare si le faceti chiar dvs , INSA NUMAI avind sculele si pregatirea necesare in acest sens , atunci pozitia 3-- face schimb in mod automat cu pozitia 2-- .

restul postarilor din acest topic , care nu se inscriu in aceste 3 solutii sint balarii fara valoare . mai departe , este strict optiunea dvs pe care cale alegeti sa mergeti ... :rzb

Apreciez sfaturile dvs. Dar repet: nu se poate accesa service menu cu o telecomanda universala.

Am sa risc cu schimbarea memoriei...

Link spre comentariu

Apreciez sfaturile dvs. Dar repet: nu se poate accesa service menu cu o telecomanda universala.

Aceste telecomenzi universale nu o sa funtioneze direct...trebuiesc sa le programati pentru tv-ul dvs....

Spuneti-ne si noua ce telecomanda universala aveti ca sa va putem oferi codul pentru acest tv-u sau cum sa o programati....pentru ati putea folosi aceasta telecomanda universala la tv-ul dvs..

Asteptam un raspuns de la dvs !!!

Link spre comentariu

Dacă ați intrat în service cu:tv pe prog 91,șarf la minim,roșu,verde,MENU,merge cu universala.

Din amintiri cp005 nu cred că merge cu memorie goală...încercați că nu se întâmplă nimic.

Memoria nu e smd.Procesorul și jungla sunt smd la șasiul ăsta.

Link spre comentariu

Din amintiri cp005 nu cred că merge cu memorie goală...încercați că nu se întâmplă nimic.

Da tot asa imi amintesc si eu..tot ca este vb...despre acest chassis CP005,dar totusi stiu ca sunt cam ciudate aceste tv-uri jvc-uri.

Adica nu sunt ca si clasicele tv-uri Daewoo,tot cu acest chassis CP005...Adica aceste tv-uri jvc-uri stiu ca au procesoarele mai speciale..si softul putin mai diferit,fata de tv-urile Daewoo...

O zi minunata va doresc !!!

Link spre comentariu
Vizitator alex_bb23

Aceste telecomenzi universale nu o sa funtioneze direct...trebuiesc sa le programati pentru tv-ul dvs....

Spuneti-ne si noua ce telecomanda universala aveti ca sa va putem oferi codul pentru acest tv-u sau cum sa o programati....pentru ati putea folosi aceasta telecomanda universala la tv-ul dvs..

Asteptam un raspuns de la dvs !!!

Nu detin (inca) un astfel de obiect, dar daca dvs. sustineti ca, se poate folosi o astfel de telecomanda, o pot achizitiona pe cea recomandata de catre dvs.

Intrebarea este: poate fi accesat (cu telecomanda universala) "service menu" pentru a reveni la setarile initiale?

Multumesc!

Link spre comentariu

Intrebarea este: poate fi accesat (cu telecomanda universala) "service menu" pentru a reveni la setarile initiale?

Eu unul cred ca ar merge,doar sa fie o telecomanda universala de mai buna,mai calitate...nu de aia de 15-20 lei....

O telecomanda universala mai bune,mai de calitate costa intre 35-45 lei / daca nu si mai bine....

Link spre comentariu
Vizitator alex_bb23

Eu unul cred ca ar merge,doar sa fie o telecomanda universala de mai buna,mai calitate...nu de aia de 15-20 lei....

O telecomanda universala mai bune,mai de calitate costa intre 35-45 lei / daca nu si mai bine....

La recomandarea lui "dani502017", am sa merg pe Maica Domnului in vederea achizitionarii unei telecomenzi de calitate.

Va tin la curent...

Multumesc!

Link spre comentariu

La recomandarea lui "dani502017", am sa merg pe Maica Domnului in vederea achizitionarii unei telecomenzi de calitate.

Va tin la curent...

Multumesc!

Okk,dar sa nu uitati sa luati si doua memorii (24C16) . :reytre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări