Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

grunding

grasi

Postări Recomandate

buna dimineata am pe masa un tv grunding diagonala 66cm cu sasiu BEKO ZX8.190-17 are o problema nu se aprinde rastrul nu are inalta nu se aprinde nici filamentul am masurat pe modulul final video nu are nici un fel de tensiune nici pe catozi pe nimic am schimba tda 6108jf la fel in sursa are 2sk3562 ,mc44608 cadre stv8172a ,linii d2499 rog o idee cam ce ar trebui sa mai verific .stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• grasi

5

• dan cod

4

• Radiotelegrafist

2

• catalin004

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Deci sa intelegem ca ai impulsuri in BO? - orizontal adica...ai ceva recuperate, tensiune alimentare cadre?B+ cum este, 5V procesor, driver?

Editat de catalin004
Link spre comentariu

nu are nici o recuperata dupa cum se exprima,

schimbati prima oara condesatorii b+ 120v e o boala la beko sant 2 buc 160v 22-100mf

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

am schimbat la fel nu am tensiune deloc in orizontal nici din trafo nu iese nimic nici cadrele nu e alimentat am decat 145v pe cele 2 condensatoare de 100/200v mai e 5v pe proc nu stiu ce sa i mai fac

Link spre comentariu

Nu va exprimati in felul in care sa poata cineva emite o parere despre ce trebuie sa faceti in continuare. Poate va ajuta schema de mai jos.

post-190325-0-50110500-1491289674_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am spus mai sus .ca sa plece liniile sunt doua conditii

1.Sa fie impuls de linii de la jungla

2.Driverul sa fie alimentat si sa fie bun.Asta se lamureste in 30 secunde cu multimetrul si osciloscopul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări