Edyy Postat Septembrie 30 Partajează Postat Septembrie 30 Buna dimineata! Am comandat niste capacele pentru magnetroane.. ideea e ca sunt putin cam largi,banuiesc ca exista un cleste cu care sa le pot presa? ma simt ca acum am coborat pe pamant :)) Daca cineva a mai inlocuit capacele , un sfat va rog. Link spre comentariu
laur82 Postat Octombrie 26 Partajează Postat Octombrie 26 Buna ziua! Am un cuptor cu microunde Orion cand dai sa incalzesti merge bine cateva secunde dupa care se aude un brum puternic. Am verificat dioda si este buna, traful alimentat invers scoate 23v, magnetronul nu da fata de sasiu. Ce ar fii defect in el si bineinteles nici nu incalzeste. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 26 Autor Partajează Postat Octombrie 26 Uită-te în incintă după urme de arsură, mai ales pe fereastra de micafolie a magnetronului. Dacă a fost stropită cu grăsimi, acelea ard cu zgomot și cauzează probleme. Link spre comentariu
laur82 Postat Octombrie 26 Partajează Postat Octombrie 26 L-am curatat in interior , i-am dat jos si mica sa o inlocuiesc face la fel. Am mai incerat o data si a ars siguranta. Am observat la magnetron ca o parte din fante sunt strambe nu stiu daca asta este cauza de aceea atasez o poza.https://imgur.com/a/aQaqGeE Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 26 Autor Partajează Postat Octombrie 26 Ce siguranță a ars, pe înalta tensiune sau generala de 10A? Dacă a ars pe înalta tensiune, probabil ai descărcări fața de masă sau dioda redresoare strapunsă.Posibil și magnetron cu descărcari interne.Dacă arde generala de 10A ai contact de ușă blocat. Link spre comentariu
laur82 Postat Octombrie 26 Partajează Postat Octombrie 26 Siguranta pe inalta a ars-o. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum