Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O problema de rastru la TV DAEWOO

gigi56

Postări Recomandate

Buna ziua ,

Domnilor acest TV DAEWOO este un model :K20V3GT ,si sasiul :CP - 185G si are urmatoarele componete pricipale :

- multifuctional TDA 9346PS /N3/3/1955

- memorea 24co8wp

- sursa STRW 6753

- B - vertical LA7840B

- sunet TDA 7267A

- trafo linii BSC 25 - 0230D

- mod video cu tranzistori

Acest TV functioneaza, dar nu apare rastrul cu purici cum e normal ,si apare cum se vede in cele trei poze ,am pus sasiul pe alt tub functional si nu s-a rezolvat nimic si apare acel rastru cum se vede in poze .Si va rog frumos pe dvs sa ma ajutati sa rezolv cu aceasta problema dupa ce vedeti pozele si explicati care este cauza la aceasta problema cum vede in pozele si ce poate fii defect ??si va rog frumos sa ma ajutati

Va multumesc frumos de intelegere.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi56

5

• FLORIN IORDACHE

2

• dan cod

2

• adydep

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Atentie mare la aceste integrate LA7840-LA7840B ...sa nu nimeriti niste stifturi...pentru ca eu am patit-o...

Dar noroc ca am avut un integrat din recuperari pe care l-am pus si a functionat ff bine din prima.

Link spre comentariu

Domnilor , cum a spus domnul Andrei Tabacaru si Florin Iordache ,problema a fost circuitul de cadre LA 78040B si nu am avut circuitul original si am montat circuitul TDA 8172 si functioneaza bine ,si le multumesc foarte frumos din tot sufletul ,si multa sanatate si multe bucuri in viata pentru ajutorul acordat.

La revedere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări