attilaa0 Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Buna ziua!Acest tv led are sasiu 17mb95s-1 170912 si sursa 17ips19-4 ,si nu prinde nici pe analog si nici pe digital. ma refer la cablu ,ca terestrial nu am avut cum sa verific .Stie cineva de unde ar fi problema?Selectorul? astept pareri.Va multumesc! Link spre comentariu
yokoono Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Verificati, pentru inceput, daca selectorul se alimenteaza. Vedeti daca tensiunea de 33v este prezenta. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Nu are 33V poate 3,3V ,este tv led. Link spre comentariu
yokoono Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Nu foloseste 33v pentru varicapuri sau am ramas in urma cu electronica?. Link spre comentariu
adydep Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Nu,au terminat-o si cu tensiunea de 33V.Se folosesc selectoare "silicon tuner",cu TDA18273 de exemplu. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Sincer nu vad unde. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 (editat) Pai verifica tensiunile la tuner dupa schema si daca sint OK, pune pe stick softul de reparare pentru MB95, daca nu merge nici cu softul de reparare, inseamna ca cel mai probabil tunerul e defect. Vad ca la tuner sint vreo doua tensiuni 3,3v si 1,8v e un tuner pretentios lucreaza direct cu procesorul(soft) de aceea nu este exclus ca defectul sa fie din soft..... https://files.fm/u/hmytdxpu#_ Editat Aprilie 3, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
attilaa0 Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Buna Costica!Am verificat tensiunile sunt ok ,cand dau cautare linia aceea urca in 10 secunde,normal ar trebui sa urce lent,nu stiu ce sa zic despre soft. Merita incercat.Dar eu suspectez acest integrat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Buna Costica!Am verificat tensiunile sunt ok ,cand dau cautare linia aceea urca in 10 secunde,normal ar trebui sa urce lent,nu stiu ce sa zic despre soft. Merita incercat.Dar eu suspectez acest integrat. Eu unul a-si zice totusi sa incercati si cu softul oferit de domnul,Costica...pentru ca s-ar putea sa fie si din soft.... Poate sa faca fff multe chesti un tv-u daca are softul alterat....Am avut si eu fff fff multe cauze,adica cu ff multe defecte ciudate. O zi minunata sa aveti !!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Buna Costica!Am verificat tensiunile sunt ok ,cand dau cautare linia aceea urca in 10 secunde,normal ar trebui sa urce lent,nu stiu ce sa zic despre soft. Merita incercat.Dar eu suspectez acest integrat. E posibil sa fie si integratul "ouat", dar decat sal schimbi si apoi sa vezi ca a fost bun, nu e mai bine sa incerci prima data cu softul de reparare........ Link spre comentariu
attilaa0 Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Am rezolvat.Am intrat in meniu service si am dat factory.deocamdata e ok.va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Am rezolvat.Am intrat in meniu service si am dat factory.deocamdata e ok.va multumesc! Ai vazut ce simplu a fost! Link spre comentariu
yokoono Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 (editat) Ar fi fost interesant ce setare a fost facuta anapoda incat sa prezinte acest simptom. Stiu ca pe anologic cautarea se face mai repede dar nici in 10 secunde. Si cum s-a intrat in service sa avem si noi notata procedura pentru cand va mai fi nevoie. Editat Aprilie 3, 2017 de yokoono Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 vestel= menu 4725,7935 Link spre comentariu
attilaa0 Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Exact asa Meniu 4725.Va multumesc tuturor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum