son Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Buna dimineata tuturor , acest tv adus din UK are normele PAL .I Fiindca doresc sa il modific ptr. sunet BG , Am cautat pe net si gasit ca in revista Depanatorul nr. 38 se arata cum se poate face.....revista nu o am si nu mai este pe stoc, rog colegii care au revista si doresc sa ma ajute cum pot modifica aceasta placa de baza : B.TD701B-1 7033.. MODEL TV :LCD15W008HD.......Apropo sunt pe placa doua filtre SAW compatibile cu norma bg , deci tv-ul ar functiona.......multumesc anticipat ptr. eventualele sfaturi folositoare.....o zi buna tuturor. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Vedeti daca va ajuta ! Aveti si continuarea... TV BUSH MODEL - LCD 15W008HD part 1.rar TV BUSH MODEL - LCD 15W008HD part 2.rar Link spre comentariu
son Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 OK mltumesc mult , dar aveti si continuarea articolului cu modif. propriuzisa ??....multumesc anticipat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 OK mltumesc mult , dar aveti si continuarea articolului cu modif. propriuzisa ??....multumesc anticipat. Eu unul v-am oferit absolut tot cea ce scrie in aceasta revista pentru asa ceva.... O zi buna va doresc !!! Link spre comentariu
son Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 ok multumesc...o zi buna.. Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 http://www.elforum.info/topic/82787-tragere-in-banda-la-bush-15w08dvdhd/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum