Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

11AK30

Vizitator POLAKU

Postări Recomandate

Vizitator POLAKU

Buna seara.Tv cu finalullinii busit...am schibat finalul si condul de 10 micro cu unul de 22micro...a functionat 3 saptamini si a revenit cu acelasi defect....clientul spune ca inainte de a se inchide complet geometria imagini era modificata...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• ionel sm

1

• Radiotelegrafist

1

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna seara.Tv cu finalullinii busit...am schibat finalul si condul de 10 micro cu unul de 22micro...a functionat 3 saptamini si a revenit cu acelasi defect....clientul spune ca inainte de a se inchide complet geometria imagini era modificata...

Acest final schimbat de dvs a fost din recuperari sau a fost nou,adica dastea din magazine (chinezesti) ???

Link spre comentariu

Daca avea geometria schimbata, sa nu fie deflexia parlita...

Link spre comentariu

Aici trebuie verificat tot din etajul de linii(BH) si daca este ok atunci a fost stift bu-ul montat anterior (eu spun sa cumperi dintr-o sursa sigura)

Link spre comentariu

tranz busit era un st original...am pus un 5388 cu 270 ohmi b-e....am u1 exact 116v....am schimbat electroliti si acum vreau sa vad daca incalzeste radiatorul...deflexia arata o valoare de 4,5 ohmi...

Editat de POLAKU2002
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări