Rashad Ionita Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Buna seara, stimati colegi de forum. Am dezvoltat de curand o schema de selector de surse, cu control volum si toate draciile, cu ajutorul a cativa colegi de aici de pe forum. Ce rugaminte as avea de la dumneavoastra, da ma ajuta in dezvoltarea programului. Poate cu ajutorul dumneavoastra putem duce la acest micut proiect. (Acesta va fi insotit de tot, cablaj, schema, documentatie de punere in functiune si ce mai este necesar.) Toate cele bune! Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 (editat) 1 De ce ai mai deschis alt topic cu același subiect? 2 Care este contribuția ta reală la acest proiect cu excepția primei scheme de pe celălat topic, care a fost în realitate un dezastru din punct de vedere al concepției, căci în rest nu ai făcut altceva decât să desenezi cu foarte multe greșeli niște scheme după indicațiile celor care ți-au oferit ajutorul pe celălalt topic, greșeli corectate în final tot de către aceștia, că tu.... (mai bine mă abțin!) 3. Pe celălalt topic ai afirmat: http://www.elforum.info/topic/123960-un-nou-selector-de-surse-si-alte-cateva-functii/?p=1515053 "nici nu mă apuc de scris rutinele pana ce nu va fi gata schema" OK, schema e gata chiar daca contribuția ta la ea a fost minimă spre inexistentă - greșesc: consistentă în a o umple de erori. Unde sunt rutinele? LE Evit deocamdată să menționez asemănarea izbitoare cu unii din mediul universitar din vechiul regim (niște nulități absolute) care se pretindeau a fi șefi de proiecte doar pentru că își puneau semnătura pe niște lucrări concepute de alții. Editat Aprilie 2, 2017 de Real Minitehnicus Link spre comentariu
Postări Recomandate