neluelectron Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Am un tv lsd samsung model LE32C350D1W, MODEL CODE LE32C350D1WXXC A BANUESC DEFECT DISPLEIUL tv-ul se manifesta in felul urmator are imagine si sunet dar imaginea in partea de jos cam un sfert de ecran este perfecta in partea de sus celalante trei sferturi de ecran imaginea apare dubla si dispar culorile cind ros cind albastru ,oscileaza .... in partea de jos unde am spus ca imaginea se vede normal este o dunga orizontala foarte fina din acea dunga in sus se vede imagine dublata si se scimba culorile cum am spus cind pe verde cind pe rosu si tor asa .... Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 (editat) Am un tv lsd samsung model LE32C350D1W, MODEL CODE LE32C350D1WXXC A BANUESC DEFECT DISPLEIUL tv-ul se manifesta in felul urmator are imagine si sunet dar imaginea in partea de jos cam un sfert de ecran este perfecta in partea de sus celalante trei sferturi de ecran imaginea apare dubla si dispar culorile cind ros cind albastru ,oscileaza .... in partea de jos unde am spus ca imaginea se vede normal este o dunga orizontala foarte fina din acea dunga in sus se vede imagine dublata si se scimba culorile cum am spus cind pe verde cind pe rosu si tor asa .... Dupa cum se manifesta sigur display defect Editat Aprilie 2, 2017 de dani502017 Link spre comentariu
neluelectron Postat Aprilie 2, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2017 asa am zis si eu ... Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 O poza face cat o mie de cuvinte...... 1 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 O poza face cat o mie de cuvinte...... Exact !!! Chiar asa este. Iti dau perfecta dreptate ! Link spre comentariu
Alextv Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Da, o poza este edificatoare pentru unii care au intalnit defectul, bineinteles modelul tv.sasiu, sursa, MB. Iar pentru altii o invatatura.Asteptam... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum